❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

Çok sevdiğim bur site değl açıkçası daha önce mail vb. attım geri dönüş sağlanmadı. Hocam sen alışveriş yapmışmıydın buradan ? @sendegitunutbeni

Çok sevdiğim bur site değl açıkçası daha önce mail vb. attım geri dönüş sağlanmadı. Hocam sen alışveriş yapmışmıydın buradan ? @sendegitunutbeni
Çok yakın bir arkadaşım yapmıştı yunexpress ile yollamışlar di ürününü evet cevap vermislerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mail attığım halde kargoyu DHL ile göndermişler mail geldi şimdi bakalım vergi ödiyecekmiyiz
Otomatik atiyolar gibi kodları duzeltirler

Akşam 10da sipariş ettim sabah 5te dhl maili geldi, bana garip geldi ve sanki hiç bi maile dönüş yapmamış gibiler

fiyat performans diye elinin altında gacırdayan clickleri ve tekerleği berbat hisettiren bir mouse istemezsin. Zamanında temu'da 159 pro aldım yaşadığım en kötü deneyim fare sanki bir karton içinde tekerlekten çıkan ses oyle hissettiriyor hadi clickleri tekerleği bir nebze ok dersin ama o gacırdaması çok can sıkıyor sanki 50 liralık mouse kullanıyorsun. Hyperx Pulsefire hasteye geri döndüm sensor olarak hiç bir farkını görmedim kalite olarak kaç yıllık haste çok ço daha kaliteli premium bir his veriyor. İşin özü hiç bulaşmayın cidden ucuz hissettiren bir mouse. Ona kalırsa haste de fiyat performans daha iyi bir şey beklerken attan inip eşeğe bindik.

Son düzenleme:
Fareyi kötüleyenlere kulak asmayın. 800 liraya alacağınız marka farelere bin basar. Kendi gönderdikleri kablo bayağı kalitesiz, onu söylemekte fayda var. Sürekli bağlantı kopması problemi yaşayınca elimdeki yedek telefon şarj kablolarından birini taktım. Dock giriş kısmı biraz ince bu arada, ben taktığım kablonun uç kısmını bıçakla biraz incelttim. Gıcırdama hissi bende yok. Şarjı çok uzun gidiyor. Yeni kabloyla da hiçbir bağlantı sorunu kalmadı. 800 lira için çok çok iyi bence.
Pro modeli bende stabil çalışmıyor

gıcırdaması vesaire şans işi elimde bir adet var ve çok güzel çalışıyor ama illa bir skatez şart hafif yanlardan bastırınıca gıcırdıyordu sonradan geçti

gıcırdaması vesaire şans işi elimde bir adet var ve çok güzel çalışıyor ama illa bir skatez şart hafif yanlardan bastırınıca gıcırdıyordu sonradan geçti
çalışmasında sorun yok zaten hissiyat kötü. Daha önce iyi kalite mouse kullanan birini tatmin etmez

Yaw 900 liralık mouse. Millet 800 liraya temudan aldı. Amazonda en ucuz mouse bile 250-300 lira.

Buradaki şikayetleri okuyunca, ürüne 5000-6000 lira para verip, şikayet eden insanlari dinliyor gibiyim.

Yaw 900 liralık mouse. Millet 800 liraya temudan aldı. Amazonda en ucuz mouse bile 250-300 lira.

Buradaki şikayetleri okuyunca, ürüne 5000-6000 lira para verip, şikayet eden insanlari dinliyor gibiyim.
600tl alanlar bile oldu o yüzden fiyatına göre normal karşıladım ben.

fiyat performans diye elinin altında gacırdayan clickleri ve tekerleği berbat hisettiren bir mouse istemezsin. Zamanında temu'da 159 pro aldım yaşadığım en kötü deneyim fare sanki bir karton içinde tekerlekten çıkan ses oyle hissettiriyor hadi clickleri tekerleği bir nebze ok dersin ama o gacırdaması çok can sıkıyor sanki 50 liralık mouse kullanıyorsun. Hyperx Pulsefire hasteye geri döndüm sensor olarak hiç bir farkını görmedim kalite olarak kaç yıllık haste çok ço daha kaliteli premium bir his veriyor. İşin özü hiç bulaşmayın cidden ucuz hissettiren bir mouse. Ona kalırsa haste de fiyat performans daha iyi bir şey beklerken attan inip eşeğe bindik.
Bende 750 liraya hyperx pulsefire haste 2 core aldım şu 159 pro ile değişmeyi düşünüyodum iade verip sonra vazgeçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,771
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri