❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

Yaw 900 liralık mouse. Millet 800 liraya temudan aldı. Amazonda en ucuz mouse bile 250-300 lira.

Buradaki şikayetleri okuyunca, ürüne 5000-6000 lira para verip, şikayet eden insanlari dinliyor gibiyim.
E tamam işte ben de o nu diyorum hakkı neyse o ne fazla ne az sonuçta hype yapacak bir durum yok. Alacak olanlar ne olduğunu bilsin diye yazıyoruz güzellemelere gerek yok. İyi bir mouse çıkar 3000 tl olur gene alırız upgrade ettik deriz.

arkadaslar ben anlamiyorum ya aktif olarak temuda 1900 lira altina alinmayan bir mouse nerdeyse 800 liraya paylasmisim gelipte elestirmeyin 3 ay once ovup ovup bitiremediginiz seyi simdi gömmeyin iyi günler ben o zaman millet överken ürünü gomdugum icin cok tepki yemistim simdi oyle yok hala ovün siz tepki yiyin

arkadaslar ben anlamiyorum ya aktif olarak temuda 1900 lira altina alinmayan bir mouse nerdeyse 800 liraya paylasmisim gelipte elestirmeyin 3 ay once ovup ovup bitiremediginiz seyi simdi gömmeyin iyi günler ben o zaman millet överken ürünü gomdugum icin cok tepki yemistim simdi oyle yok hala ovün siz tepki yiyin
Temu yarın 5000 yazsa daha mı değerlenecek. Sonuçta 733'e satan da temuydu.

Boş muhabbet yapma 6 da 6 çevremde stabil çalışıyor hepimiz 600 tl ye 8k dongle 159pro aldık. F/P olarak ne bekliyorsun ölücü olmaktan beyniniz çürümüş
Attığın mesajın bemen altında bile memnun olmayan var ne anlatıyon sen laf kalabalılığı yapma. Anan baban gibide savunma böyle herşeyi 100 kişi memnunsa 40 kişi değil memnun olmayanın hakkını sen mi veriyorsun çıkarıp

Attığın mesajın bemen altında bile memnun olmayan var ne anlatıyon sen laf kalabalılığı yapma. Anan baban gibide savunma böyle herşeyi 100 kişi memnunsa 40 kişi değil memnun olmayanın hakkını sen mi veriyorsun çıkarıp
Boş muhabbete devam et ananı babanı sen öyle savunuyorsun herhalde öyle olduğunu düşünmüşsün. Bak arkadaş Bilale anlatır gibi anlatıyorum 600 liraya çinden sana senin tabirinle ANAN BABAN 8k dongle içeren mouse getirmez. 600 Liraya önereceğin 8k dongle ile birlikte gelebilecek alternatif mouse var mı ? Varsa cevaplarsın direkt linkini at alalım eğer yoksa ürünü boklama boşu bırak

Fare gelsin, beğenmezsem direkt çöpe atarım.
Ya da dekorasyon için kullanırım masamda.

800-900 lira bir şey. Adam akıllı bir yemek parası.

Bu arada 800-900 TL , dolar değil, yanlış anlamasin kimse.

Geri