Alper9
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Tek tek toplasan olmazmıSelamın aleyküm arkadaşlar.90-100 arası 2 tane sistem topladım.Hangisini tavsiye edersiniz?Ekran kartı konusunda da öneriye açığım ancak hazır olduğu için çok seçenek yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
aynı fiyata 9800x3d sistem daha mantıklı bence ama bu bütçeye 5080 falanda dizilir benceSelamın aleyküm arkadaşlar.90-100 arası 2 tane sistem topladım.Hangisini tavsiye edersiniz?Ekran kartı konusunda da öneriye açığım ancak hazır olduğu için çok seçenek yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.gaming.gen.tr/urun/7383...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ sanki bu sistem daha iyi gibi yinede bilen arkadaşlar bakarSelamın aleyküm arkadaşlar.90-100 arası 2 tane sistem topladım.Hangisini tavsiye edersiniz?Ekran kartı konusunda da öneriye açığım ancak hazır olduğu için çok seçenek yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk defa topladığım için hazırdan gitmeyi düşünüyorum.Tek tek toplasan olmazmı
Amdden gitme niyetim varaynı fiyata 9800x3d sistem daha mantıklı bence ama bu bütçeye 5080 falanda dizilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/7383...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ sanki bu sistem daha iyi gibi yinede bilen arkadaşlar bakar
5080 daha iyi ama siz bilirsiniz o paraya alınmaz bence 9070xtİlk defa topladığım için hazırdan gitmeyi düşünüyorum.
Amdden gitme niyetim var
Selamın aleyküm arkadaşlar.90-100 arası 2 tane sistem topladım.Hangisini tavsiye edersiniz?Ekran kartı konusunda da öneriye açığım ancak hazır olduğu için çok seçenek yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
Fps oyunlarını 1080,hikaye tabanlı oyunları 2kda oynamayı düşünüyorum.bu sistemi ne için kullanacaksınız
1080p fps ağırlıklı oyunlar mı
2k oyunlar mı
Test videolarında fiyatını hak edecek bir fark göremedim.5080 daha iyi ama siz bilirsiniz o paraya alınmaz bence 9070xt
Teşekkürler.Ssd biraz yavaş geldi gözüme.Ayrıca güç kaynağının sertifikası ve markası da önemli anladığım kadarıyla.Onun dışındakiler attığım sistemlerden çok farklı durmuyor.
![]()
Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.787,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00003 Gen5 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00003 Gen5 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00003 Gen5 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 5.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
20500+6700+7400+12000+5800
+35300+9800+4100 = 101600
En kaliteli sistemlerden biri oldu.
fiyat cikmaz dersende rami 2x 32 yerine 2x 16 lı bir ram alirsin 4500 tl daha az tutar.
Ha 5080 le orta ve 5070 ti superli iyi bir sistem toplayabilirsin ama amd istiyorum dedigin için boyle topladim. Hazir sistem alma bu fiyata cikarken hicbir site sana bu kalitede sistemi olusturamaz.
Ssd 2 tb dramli olan en iyi 2. Marka yavaş olan bir ozelligide yok. Psu gold pci 5.0 fiyat performans diuebilecegim turden. Psu ve sivi sogutmaya toplam 4/5 k ayirip daha kaliteli veya estetik acidan iyi olan secilebilinir fakat ram 64 gb olmuyordu o yuzden almadim. Ayrica ekran karti 35k ya estetik ve sogutma acisindan iyi olan model senin attigin en ucuz bulunani suanda ve goruntusu pek iyi degil.Fps oyunlarını 1080,hikaye tabanlı oyunları 2kda oynamayı düşünüyorum.
Test videolarında fiyatını hak edecek bir fark göremedim.
Teşekkürler.Ssd biraz yavaş geldi gözüme.Ayrıca güç kaynağının sertifikası ve markası da önemli anladığım kadarıyla.Onun dışındakiler attığım sistemlerden çok farklı durmuyor.
3000 yazma ve okuma hızı vardı sanırım.Ram yerine psu ve sıvı soğutma daha önemli diye düşünüyorum.Ekran kartında da seçenek pek yok maalesef.Ssd 2 tb dramli olan en iyi 2. Marka yavaş olan bir ozelligide yok. Psu gold pci 5.0 fiyat performans diuebilecegim turden. Psu ve sivi sogutmaya toplam 4/5 k ayirip daha kaliteli veya estetik acidan iyi olan secilebilinir fakat ram 64 gb olmuyordu o yuzden almadim. Ayrica ekran karti 35k ya estetik ve sogutma acisindan iyi olan model senin attigin en ucuz bulunani suanda ve goruntusu pek iyi degil.
Ramler konusunda haklısınız fakat psu güvenlik açısından o fiyata değer diye düşünüyorum.bence biraz daha fiyat performansa yöneltin ürünleri
o psu kesinlikle ama kesinlikle gereksiz bir masraf
ramlerin rgb li olması fiyatı biraz fazla yükseltiyor
biraz haddinden pahalı sistem
En donanimli dolu dolu olmasi için ayarladım. Yoksa bi 10bin daha ucuza toplanilabilir benzer ozellikler için.bence biraz daha fiyat performansa yöneltin ürünleri
o psu kesinlikle ama kesinlikle gereksiz bir masraf
ramlerin rgb li olması fiyatı biraz fazla yükseltiyor
biraz haddinden pahalı sistem
7000 okuma yazma ve drami var. Psu tam moduler pci 5.0 atx 3.0 gold sertifikalı ve 1200 watt. Sivi sogutma muadilleri gibi etkili bunun fiyat olarak daha ustunde renkli rgb srgb veya monitorlu sıvı sogutma ekleniyor. Yani anlayacagin sadece estetik katılııyor.3000 yazma ve okuma hızı vardı sanırım.Ram yerine psu ve sıvı soğutma daha önemli diye düşünüyorum.Ekran kartında da seçenek pek yok maalesef.