Sapphire mi Gigabyte mı daha kaliteli?

Alper9

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamın aleyküm arkadaşlar.90-100 arası 2 tane sistem topladım.Hangisini tavsiye edersiniz?Ekran kartı konusunda da öneriye açığım ancak hazır olduğu için çok seçenek yok.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• 1000000582.webp
    1000000582.webp
    148.3 KB · Hit: 43
  • 1000000583.webp
    1000000583.webp
    140.1 KB · Hit: 41
Selamın aleyküm arkadaşlar.90-100 arası 2 tane sistem topladım.Hangisini tavsiye edersiniz?Ekran kartı konusunda da öneriye açığım ancak hazır olduğu için çok seçenek yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
aynı fiyata 9800x3d sistem daha mantıklı bence ama bu bütçeye 5080 falanda dizilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/7383...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ sanki bu sistem daha iyi gibi yinede bilen arkadaşlar bakar

Tek tek toplasan olmazmı
İlk defa topladığım için hazırdan gitmeyi düşünüyorum.

aynı fiyata 9800x3d sistem daha mantıklı bence ama bu bütçeye 5080 falanda dizilir bence

https://www.gaming.gen.tr/urun/7383...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ sanki bu sistem daha iyi gibi yinede bilen arkadaşlar bakar
Amdden gitme niyetim var

İlk defa topladığım için hazırdan gitmeyi düşünüyorum.

Amdden gitme niyetim var
5080 daha iyi ama siz bilirsiniz o paraya alınmaz bence 9070xt

bu sistemi ne için kullanacaksınız
1080p fps ağırlıklı oyunlar mı
2k oyunlar mı

20500+6700+7400+12000+5800
+35300+9800+4100 = 101600
En kaliteli sistemlerden biri oldu.
fiyat cikmaz dersende rami 2x 32 yerine 2x 16 lı bir ram alirsin 4500 tl daha az tutar.

Ha 5080 le orta ve 5070 ti superli iyi bir sistem toplayabilirsin ama amd istiyorum dedigin için boyle topladim. Hazir sistem alma bu fiyata cikarken hicbir site sana bu kalitede sistemi olusturamaz.

bu sistemi ne için kullanacaksınız
1080p fps ağırlıklı oyunlar mı
2k oyunlar mı
Fps oyunlarını 1080,hikaye tabanlı oyunları 2kda oynamayı düşünüyorum.

5080 daha iyi ama siz bilirsiniz o paraya alınmaz bence 9070xt
Test videolarında fiyatını hak edecek bir fark göremedim.

20500+6700+7400+12000+5800
+35300+9800+4100 = 101600
En kaliteli sistemlerden biri oldu.
fiyat cikmaz dersende rami 2x 32 yerine 2x 16 lı bir ram alirsin 4500 tl daha az tutar.

Ha 5080 le orta ve 5070 ti superli iyi bir sistem toplayabilirsin ama amd istiyorum dedigin için boyle topladim. Hazir sistem alma bu fiyata cikarken hicbir site sana bu kalitede sistemi olusturamaz.
Teşekkürler.Ssd biraz yavaş geldi gözüme.Ayrıca güç kaynağının sertifikası ve markası da önemli anladığım kadarıyla.Onun dışındakiler attığım sistemlerden çok farklı durmuyor.

Fps oyunlarını 1080,hikaye tabanlı oyunları 2kda oynamayı düşünüyorum.

Test videolarında fiyatını hak edecek bir fark göremedim.

Teşekkürler.Ssd biraz yavaş geldi gözüme.Ayrıca güç kaynağının sertifikası ve markası da önemli anladığım kadarıyla.Onun dışındakiler attığım sistemlerden çok farklı durmuyor.
Ssd 2 tb dramli olan en iyi 2. Marka yavaş olan bir ozelligide yok. Psu gold pci 5.0 fiyat performans diuebilecegim turden. Psu ve sivi sogutmaya toplam 4/5 k ayirip daha kaliteli veya estetik acidan iyi olan secilebilinir fakat ram 64 gb olmuyordu o yuzden almadim. Ayrica ekran karti 35k ya estetik ve sogutma acisindan iyi olan model senin attigin en ucuz bulunani suanda ve goruntusu pek iyi degil.

Ssd 2 tb dramli olan en iyi 2. Marka yavaş olan bir ozelligide yok. Psu gold pci 5.0 fiyat performans diuebilecegim turden. Psu ve sivi sogutmaya toplam 4/5 k ayirip daha kaliteli veya estetik acidan iyi olan secilebilinir fakat ram 64 gb olmuyordu o yuzden almadim. Ayrica ekran karti 35k ya estetik ve sogutma acisindan iyi olan model senin attigin en ucuz bulunani suanda ve goruntusu pek iyi degil.
3000 yazma ve okuma hızı vardı sanırım.Ram yerine psu ve sıvı soğutma daha önemli diye düşünüyorum.Ekran kartında da seçenek pek yok maalesef.

bence biraz daha fiyat performansa yöneltin ürünleri

o psu kesinlikle ama kesinlikle gereksiz bir masraf
ramlerin rgb li olması fiyatı biraz fazla yükseltiyor
biraz haddinden pahalı sistem

Ramler konusunda haklısınız fakat psu güvenlik açısından o fiyata değer diye düşünüyorum.

En donanimli dolu dolu olmasi için ayarladım. Yoksa bi 10bin daha ucuza toplanilabilir benzer ozellikler için.
3000 yazma ve okuma hızı vardı sanırım.Ram yerine psu ve sıvı soğutma daha önemli diye düşünüyorum.Ekran kartında da seçenek pek yok maalesef.
7000 okuma yazma ve drami var. Psu tam moduler pci 5.0 atx 3.0 gold sertifikalı ve 1200 watt. Sivi sogutma muadilleri gibi etkili bunun fiyat olarak daha ustunde renkli rgb srgb veya monitorlu sıvı sogutma ekleniyor. Yani anlayacagin sadece estetik katılııyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,867
Üyeler
183,350
Son üye
wryn2
Geri