Netspeed internet sorunu!

Hocam önceden eşit değildi işte ben ilk geçtiğim zaman 100 lira falan oynuyordu. Hiç utanmadan fiyatı eşitlemişler işte. 2018'den 2024'e Turknet kullandım Telekom altyapı sorunu yüzünden Netspeed'e geçmiştim hiç böyle bir rezillik yaşadığımı hatırlamıyorum.
Aynı şekilde hocam zaten netspeedin x hesabının yorumları full bu problem ile dolmuş bölgesellikle falan alakası yok yani

Duzelmezse ben de yarina turknete gecisimi yapacagim sanirim. Anlasildiki sorun genel.

arkadaşlar ben 2 evin internetini de bu nedspeede geçirmiştim.
ilk 3 ay çıkamıyoruz diye biliyorum ne yapacağım ben ? 3 ay buraya mıhlandım mı ben yani internetsiz :D bide parasını isterler her ay..
cıkabiliyo muyuz bilen varmı

bundan sonra tövbe ettim ya vodofone ya da superonline olacak. 200 300 fazla veririm rezillik çekmem ya.
turknette aynı o da ttnet alt yapısı kullanıyor ona da geçmem. vodofone ile superonline yi bilmiyorum belki kendi alt yapıları vardır onlarda sorun yaşayan pek görmedim hiç

Sorun yok yok çok iyi dedik şu olana bak ya. Bi de ben 1 yıllık peşin ödeme yaptım. daha 3-4 ay sürem vardı sanırım. Sinirlerim bozuldu.

Arkadaşlar netspeed kullaniyorum. Şu anda internette mûthiş bir yavaşlama ve surekli kopmalar mevcut. Musteri hizmetleri telefona bakmıyor. Saglayicinin uygulamasina da girilmiyor. ISS kaynaklı sorun diye dusunuyorum. Ayni ISS kullananlar bir yazabilir mi stabil mi baglantilari
Neden abuk subuk iss lere yoneliyorsunuz ki
Sırf 100 TL daha az ödemek için

Beyler olayı özetleyecek var mı? Kaç gündür problem var? Ne problemi var? Herkes problem yaşıyor mu? 6 yıldan uzun süredir Netspeed kullanıyorum. İlk defa böyle bir konu okuyorum. Şehir dışında olduğum için interneti kontrol etme şansım yok. Yıllık ödeme yapıyorum. Tedirgin oldum şuan.

Beyler olayı özetleyecek var mı? Kaç gündür problem var? Ne problemi var? Herkes problem yaşıyor mu? 6 yıldan uzun süredir Netspeed kullanıyorum. İlk defa böyle bir konu okuyorum. Şehir dışında olduğum için interneti kontrol etme şansım yok. Yıllık ödeme yapıyorum. Tedirgin oldum şuan.
Duyuru: Siber Saldırı Hakkında BilgilendirmeNetspeed olarak her gün çeşitli siber tehditlerle mücadele ediyoruz. Ancak bu kez, sistemlerimize yönelik organize ve büyük çaplı bir siber saldırı ile karşı karşıyayız.Bu olağanüstü durum, yalnızca internet erişimi ve sistem performansında geçici yavaşlamalara neden olmakta olup, müşteri verileriniz tamamen güvendedir.Alanında uzman teknik ekiplerimiz, saldırının etkilerini en aza indirmek ve hizmetlerimizi en kısa sürede normale döndürmek için aralıksız çalışmaktadır.Göstermiş olduğunuz anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz. olduğu söyleniyor ama bazi yerlerde iflas ettiği söyleniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri