Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Türknet hakkında bir bilgim yok. ama şuanda 3 servis sağlayıcıda aynı problem var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telekomun özelleşmesini savunanlar bu arada bu sıkıntı yaşadığımız günler biraz da sizin yüzünüzden. Zamanında Türkiyeye büyük data centerlar, Elon Musk'ın uydu interneti geleceği zaman Türk Telekom engelledi sunucu yatırımları yapmadı Tekel sonuçta 2 kere de batmanın eşiğinden döndü şimdi hiç şikayetlenmeyin. Özellikle malum seçmen kitlesi size de bu ders olsun.
türk telekom varlık fonu aldı bu arada mobilde ben inanılmaz memnumum. Vdsl paketleri halen fahiş ama mobil fena f/p

Türknet hakkında bir bilgim yok. ama şuanda 3 servis sağlayıcıda aynı problem var.

Telekomun özelleşmesini savunanlar bu arada bu sıkıntı yaşadığımız günler biraz da sizin yüzünüzden. Zamanında Türkiyeye büyük data centerlar, Elon Musk'ın uydu interneti geleceği zaman Türk Telekom engelledi sunucu yatırımları yapmadı Tekel sonuçta 2 kere de batmanın eşiğinden döndü şimdi hiç şikayetlenmeyin. Özellikle malum seçmen kitlesi size de bu ders olsun.
3. hangisi

türk telekom varlık fonu aldı bu arada mobilde ben inanılmaz memnumum. Vdsl paketleri halen fahiş ama mobil fena f/p

3. hangisi
Batınca mecbur aldı :D başka ne yapıcak Katarlılar soydu şirketi Yatırım yapmadı yıllarca sonunda eserleri bu 2 de bir kopan vadettikleri hızı veremeyen 3. dünya ülkesi hızlarında internet kullanıyoruz hala 2025 yılında şaka gibi.

Arkadaşlar saat 21:01 de duyuru yayınlamış yeni girebildiğim için şimdi yayınlıyorum.

Ekler

• netspeed duyuru.webp
    netspeed duyuru.webp
    48.1 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
MİLLENİCOM KULLANIYORUM VE 3-4 GÜNDÜR AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞIYORUM, SANKİ Bİ BANT DARALMASI VAR GİBİ İNTERNET AĞIR AĞIR İLERLİYOR

MİLLENİCOM KULLANIYORUM VE 3-4 GÜNDÜR AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞIYORUM, SANKİ Bİ BANT DARALMASI VAR GİBİ İNTERNET AĞIR AĞIR İLERLİYOR
Sizce Telekom tarafından bilinçli mi yapılıyor hocam sizin düşünceniz ne ?

Batınca mecbur aldı :D başka ne yapıcak Katarlılar soydu şirketi Yatırım yapmadı yıllarca sonunda eserleri bu 2 de bir kopan vadettikleri hızı veremeyen 3. dünya ülkesi hızlarında internet kullanıyoruz hala 2025 yılında şaka gibi.
Lübnanlı hariri ailesi olması gerek.
20 milyar dolar göturduler.
Yonetim kurulunda kimler vsr?
Joleli yigit bulut, fahrettin altun vs. vs.
Suan 4 banka aldı bildiğim.
Fiyatları fahiş arttırdılar, alt firmaları kasten telekoma geçsin die yapmayacakları oyun yok bunların..

Lübnanlı hariri ailesi olması gerek.
20 milyar dolar göturduler.
Yonetim kurulunda kimler vsr?
Joleli yigit bulut, fahrettin altun vs. vs.
Suan 4 banka aldı bildiğim.
Fiyatları fahiş arttırdılar, alt firmaları kasten telekoma geçsin die yapmayacakları oyun yok bunların..
Evet varlık fonuna bağlı 4 banka sahibi. Bende öyle düşünüyorum şahsen alt firma kullanıcıları kendilerine geçsin diye bilerek yapıyor olabilirler. Bir de şöyle düşünüyorum madem gerçekten siber saldırı var nasıl tüm operatörleri etkilemiyor ? çünkü ülkenin %80 i TT altyapısıyla internet kullanıyor zaten. TT'nin firewall sistemi iyiyse git kirala o kadar para alıyorsun altyapı döşediğin DNS sunucusu açtığın yok zaten TR ye ayıp ya Türkiyedeki internet hayatta gelişmez.

Bu duyuru 1 saat öncesi mi yoksa sabah mı
1 Saat önce saat'i yanlış yazmışım hocam konu içerisine de ekledim.

2 senedir memnunum dediğim internetin birkaç gündür haline bak 3 mbit download veriyor şaka gibi. Güvenilir sağlam bir alternatif önerebilcek varsa değiştirmek istiyorum birkaç akşam daha kaldıramayacağım bunu.

sanırım düzeldi

2 senedir memnunum dediğim internetin birkaç gündür haline bak 3 mbit download veriyor şaka gibi. Güvenilir sağlam bir alternatif önerebilcek varsa değiştirmek istiyorum birkaç akşam daha kaldıramayacağım bunu.
Yukarıda yazmıştık seneryoları.
Hariri Tr ye gelince sormuşlardı;
“Bunları yaptıktan sonra nasıl serbestçe Tr ye gelebiliyorsanuz” die.
-“hepsinin belgesi var” demişti.
(Oyle hatırlıyorum)

Kısaca “do-ku-na-maz-lar”
Hatta biraz daha ileri gidelim?
Bana daha su kadar daha vereceksiniz dese ne olur?
-a git işine
-b imkanları zorlarız😁
Sonuç;
Bize katlamasyon tarife
Yada işte yasadıgımız sorunlar..
Netspeed burada yem olur, açık ve net.
Ttnet kota aşımı sonrası interneti 3mps ye dusururdu 50gb sonrası, 5 yıl civarı oncesi olayı, ve tarifeye asırı zam yapmıstı.
Netspeed o zaman geçmistim.
Hiç sorun yasamadım, suan da bolgemde yok zannedersem.
Son zamanlarda tivibu da da aynısını yapıyorlar;
72 tl ye paketim oldu 292 tl.
Varlık fonu?
4 banka?
Yonetim kurulu?
Alt saglayıcılar da sorunların başlaması?
Bu ileriki gunlerde daha da yaygınlasır basarılı alt saglayıcılarda,
Digerleri zaten min doenload ve upload ile insanları tt ye zorlayacaklardır die dusunurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,577
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri