Fazla uzun boy sizce çirkin duruyormu

Erkek dediğin böyle olcak aga

Ekler

• 3a4e38-Sin título.webp
    3a4e38-Sin título.webp
    43.8 KB · Hit: 32
Konudan bağımsız benim boy 1.69, yanımda çocuğum gibi kalırsın diyen kızın kafasına 10 adet 9 mm glock 17 mermisi attım

Yas 16 boy 186 190 92 olmak istiyorum bence erkege ne kadar uzun boy o kadar iyi
Benimde yaş 16 boy 183 bazen 84 oluyor 195 arkadaş var mükemmel duruyor ama spor yapmayınca kötü ben mesela bi anda 7/8 kg verdim vermeden önce güzeldi de şuan zayıf duruyor (63-64kg) fln

Yas 16 boy 186 190 92 olmak istiyorum bence erkege ne kadar uzun boy o kadar iyi
Bence dev, minare gibi durmak hiç iyi değil herşeyin fazlası zarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudan bağımsız benim boy 1.69, yanımda çocuğum gibi kalırsın diyen kızın kafasına 10 adet 9 mm glock 17 mermisi attım
İyi abi sen baygarasın normal

İyi abi sen baygarasın normal
Pardon üstteki baygarayla karıştırdım seni

Benimde yaş 16 boy 183 bazen 84 oluyor 195 arkadaş var mükemmel duruyor ama spor yapmayınca kötü ben mesela bi anda 7/8 kg verdim vermeden önce güzeldi de şuan zayıf duruyor (63-64kg) fln
Saate bağlı evet 1 2 cm değişiklik olabiliyor gün içersinde bence dev gibi durmak kötü herşeyin fazlası zarar

1.76 falan ama 15 yaşındayım kısa tesellisi yapmıyorum kendime yanlış anlaşılmasın boyumda var yani
aynı yaştayız ben 1.55 im. bu boyda olan birine göre, her türlü uzun boy daha iyi duruyor. 175, 180, 190, 200, 210 bunlar hala çok karizmatik yapıda bence

katılıyorum, uzun boyun; asaleti, ağırlığı, bi söz hakimiyeti var. erkekte karakterden sonra en önemli şey ağırlıktır bence. uzun olsan o ağırlık zaten geliyor sana. fakat kısa olursan ne kadar çabalasan bile elde etme imkanın yok

aynı yaştayız ben 1.55 im. bu boyda olan birine göre, her türlü uzun boy daha iyi duruyor. 175, 180, 190, 200, 210 bunlar hala çok karizmatik yapıda bence

Knk hadi 1.90 bile tamamda 2,2.10 iyice devin devi onlar ne ya kapıdan geçemez insan o boyla. D herşeyin fazlası zarar bence belki kısasın gözünü boyuyor olabilir bi arkadaşın yazdına katılıyorum 1.85 üstü artık omurga rahatsızlıkları bile başlıyor

2.10 u abartı olarak soyledim ama 1,90 1,85 1,80 falan bunlar çok karizmatik duruyo. Kız konusuna girmiyorum zaten, kizlarin boydaki tercihleri belli. Hayattaki diger zorluklari falan da dusunursek herkes uzun olmak ister diye dusunuyorum

Boyun kaç dost 190 olarak kendime yakıştırıyorum da merak ettim ?

2.10 u abartı olarak soyledim ama 1,90 1,85 1,80 falan bunlar çok karizmatik duruyo. Kız konusuna girmiyorum zaten, kizlarin boydaki tercihleri belli. Hayattaki diger zorluklari falan da dusunursek herkes uzun olmak ister diye dusunuyorum
Her kızda aynı değil ama evet öyle büyük bi mal kitle var

Boyun kaç dost 190 olarak kendime yakıştırıyorum da merak ettim ?
1.76 ama yaşta 15

Her kızda aynı değil ama evet öyle büyük bi mal kitle var

1.76 ama yaşta 15
O yaşta 180 idim zaten. Neyi yarıştırıyorsun ki sen boy yakışmıyor diyorsun boyunu sormamıştık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri