www.n11.com
valla bende baktımda anlamadığımdan bunlardan çok arada kaldımrez bende az önce böyle bi konu açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
QCY HT08 Melobuds Pro Bluetooth 5.3 Kulak İçi Kulaklık Gold Fiyatları ve Özellikleri
QCY HT08 Melobuds Pro Bluetooth 5.3 Kulak İçi Kulaklık Gold en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunlara bakıyorum ben şuan bilemedim
https://www.trendyol.com/xiaomi/red...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bunu alıcam gibirez bende az önce böyle bi konu açtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
QCY HT08 Melobuds Pro Bluetooth 5.3 Kulak İçi Kulaklık Gold Fiyatları ve Özellikleri
QCY HT08 Melobuds Pro Bluetooth 5.3 Kulak İçi Kulaklık Gold en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunlara bakıyorum ben şuan bilemedim
Bend eayni bu fiyatlarda kulaklik ariyordum nasil performansı geldimi urun bilgilendirebilirmisiniz rica etsem
Anker p40i var. Buraya tıklayarak bakabilirsin. Bence gayet başarılı. Peşin fiyatına 3 taksit yap geç.telefon için kablosuz kulaklık arıyorum belli bi bütçem yok ortalama 1500 diyebilirim ama iyi bişey vardır 2 ye de çıkarın 1k ya da alırım sıkıntı yok
başka kulaklıgı aldım bile eywAnker p40i var. Buraya tıklayarak bakabilirsin. Bence gayet başarılı. Peşin fiyatına 3 taksit yap geç.
Konuyu kilitle o zaman kardeşim.başka kulaklıgı aldım bile eyw