🔥İndirim Acer Aspire Lite i5 12450H IPS 11.999 TL (Vade Farksız 9 Taksit)

Çok iyi fiyat. İşlemcisi gayet iyi ve IPS panelli. Vade farksız 9 taksit imkanı da var.

ekran tn değil mi bunun ?
Ekran görüntüsü 2025-06-28 233448.webp

AHVA diye bir panel tipi varmış bunda ips'e benzer ama renk doğruluğu biraz daha zayıfmış.
ben laptop aldım ama ips değil bende bilemedim tn de değildi
abime aldım bi kaç saat deneme fırsatım olduydu panel ne iyi ne kötü diyebilirim ama kesinlike tn değil ips de değil gibiydi

8 gb ram yeterli oluyor mu ?
yanına şunu çektim şuan 16gb
m.2 ssd markası bilinmedik bu arada no name yani
laptop hoparlör altta ekstra olarak. yukarıda değil. bana göre saçmaydı
Ekran görüntüsü 2025-06-28 233922.webp

8 gb ram yeterli oluyor mu ?
Hocam iş yerinde 2000lerden kalma Win10 (resmi olmayan özelleştirilmiş lite modeli kullanıyorum) pc ile 2+2 4 gb ddr2 ram kullanıyorum. Office programlarında veya internette gezerken hiç bir sorun yok her şey anında açılıyor. Neredeyse evdeki DDR5 sistemim ile aynı hızda. Ek olarak PC DDR5 sistemden çok daha hızlı (15 saniye) açılıyor. Kısaca günlük işler için 8gb ram yeterli olacaktır. Kullanım amacınıza göre değişir ama 8gb yeterli diyebiliriz.

bunlarda m2 ssd mi oluyor

Rezil ötesi bir servislerinin olduğunu aklınızda bulundurmanızda fayda var. Müşteriyi yolunacak kaz gören, verdiğiniz cihazı olduğundan daha beter geri veren bir servisleri var. Gözünüz gibi bakın ya da çöpe atın aleti, garanti yokmuş gibi davranın.

Çok iyi fiyat. İşlemcisi gayet iyi ve IPS panelli. Vade farksız 9 taksit imkanı da var.

1751144395847.webp

1751144428913.webp

1751144459878.webp

IPS olarak belirten kaynak varsa garip. Acer'ın sitesinde TN panelli olarak geçiyor bu model.

Daha düşük fiyata satılmış da olsa TN paneli kabul etmek gerekiyor. i5-12450H'nin olması ne kadar iyiyse bu da bu kadar kötü, TN panel koyulması kötü direkt.

Son düzenleme:
Hocam iş yerinde 2000lerden kalma Win10 (resmi olmayan özelleştirilmiş lite modeli kullanıyorum) pc ile 2+2 4 gb ddr2 ram kullanıyorum. Office programlarında veya internette gezerken hiç bir sorun yok her şey anında açılıyor. Neredeyse evdeki DDR5 sistemim ile aynı hızda. Ek olarak PC DDR5 sistemden çok daha hızlı (15 saniye) açılıyor. Kısaca günlük işler için 8gb ram yeterli olacaktır. Kullanım amacınıza göre değişir ama 8gb yeterli diyebiliriz.
hangi win10muş hocam o , n300 celeron 2 gb ramlı laptop var hicbisey yükseltilemiyor film izletse yeter kasıyor şuan w10 ltsb kurulu şuan

hangi win10muş hocam o , n300 celeron 2 gb ramlı laptop var hicbisey yükseltilemiyor film izletse yeter kasıyor şuan w10 ltsb kurulu şuan

Bu linktekini kurmuş olmam lazım. Güvenli olup olmadığı konusunda hiç bir fikrim yok, kişisel bilgi saklamıyorum zaten. Ek olarak İşyerindeki pcde intelin masaüstü bir işlemcisi olduğunu belirteyim. Celeron n300den çok daha güçlüdür yüksek ihtimalle. Ayrıca 2 yerine 4 gb çift kanal ram'e sahibim. Yine de sizin için şimdiki halinden daha iyi olacağını umuyorum.

İnternette ihtiyacınıza göre 32 bit versiyonları da bulabilirsiniz. Sizin için daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Vatanda akşam indirimlerinde 11.000tlye düşüyor ama bugün gece indirimi göremedim laptoplarda.

Sadece fm ve LOL oynamalık kasa bakıyorum bir türlü fp sistem çıkmadı en son böyle bir şey alacağım kafayı bozup.

Geri