Hocam Last Of Us Part 1 ve Part 2 yi oyna + olarak Yukarıda belirttikleri gibi Ghost Of Tsushima ve sekiro da güzeldir sekiro biraz zordur.Şimdi hocam eski nesil gelebilir ama
-Batman Arkham Asylum
-Batman Arkham City
-Batman arkham knight(Grafikleri hala çok çok güzel)
Bu 3 lü seri tavsiyemdir hikayeleri çok güzeldir.
Rdr 2 Rdr1 oynanmalı.
Gow 2018 ve Gow Ragnarök bu oyunlar çok güzel oyunlardır.
Call Of duty serisi güzeldir.
Bilgisayarı olan arkadaşın var ise Split Fiction oynayabilirsin.
Battlefield serisi var hocam hikayesi çok aman aman değil ama (öyle biliyorum oynamadım) şans verilebilecek bir seridir yüksek grafik online akar.
aklıma geldikçe eklerim hocam.
Bence direk şöyle yüksek grafikli sağlam AAA oyun istiyom baba oyun istiyom diyorsan önce Gow 2018 ve sonra Gow Ragnarök oyna baba oyunlardir bunlar sağlam oyunlardır.O kadar çok oyunlar var ki beyler ilk hangilerinden başlasam daha mantıklı olur sizce?
Valla Mustafa hocam diğer arkadaşların önerdiği oyunlarda mükemmel senin önerdiklerinde mükemmel ama ilk olarak hareketli bir hikayeli oyun istiyorum başlangıcı öyle yapıp sonradan yavaş akan bir hikayeli oyunlar mı oynasam ?Bence direk şöyle yüksek grafikli sağlam AAA oyun istiyom baba oyun istiyom diyorsan önce Gow 2018 ve sonra Gow Ragnarök oyna baba oyunlardir bunlar sağlam oyunlardır.
Nasıl isterseniz hocam aynı zamanda AC Origins, Ac Odyssey ve Ac Valhalla bu oyunlarda güzeldir. Dediğim gibi eğer çok sağlam oyun oynayım grafikleri atmosferi müzikleri mekanikleri herşeyi mükemmel olan bana göre dünyanın en iyi oyunu olan Gow dan başla ancak hızlı başlayım diyorsan diğer oyunlara yönelebilirsin Batman arkham asylum biraz eski olsada asylum dışında diğer oyunların grafikleri gayet güzel özellikle arkham knight gerçekten büyüleyici batman arkham serisi hikayeye hızlı girer yavaş ilerlemez bol aksiyonlu geçer ve hikayeside güzeldir.Valla Mustafa hocam diğer arkadaşların önerdiği oyunlarda mükemmel senin önerdiklerinde mükemmel ama ilk olarak hareketli bir hikayeli oyun istiyorum başlangıcı öyle yapıp sonradan yavaş akan bir hikayeli oyunlar mı oynasam ?
İlk olarak Gow oynayayım hocam ekran kartı geldiği zaman oyunları da yavaş yavaş satın almaya başlayacağımNasıl isterseniz hocam aynı zamanda AC Origins, Ac Odyssey ve Ac Valhalla bu oyunlarda güzeldir. Dediğim gibi eğer çok sağlam oyun oynayım grafikleri atmosferi müzikleri mekanikleri herşeyi mükemmel olan bana göre dünyanın en iyi oyunu olan Gow dan başla ancak hızlı başlayım diyorsan diğer oyunlara yönelebilirsin Batman arkham asylum biraz eski olsada asylum dışında diğer oyunların grafikleri gayet güzel özellikle arkham knight gerçekten büyüleyici batman arkham serisi hikayeye hızlı girer yavaş ilerlemez bol aksiyonlu geçer ve hikayeside güzeldir.
Nasıl isterseniz hocam gow serisi yavaş bir seridir ama efsane oyunlardır. Acele etmeden oyna hocam yan görevlerinde boss fightlar da vardır yan görevleri de güzeldir uzun soluklu güzel oyunlardır bu 2 oyunlar.İlk olarak Gow oynayayım hocam ekran kartı geldiği zaman oyunları da yavaş yavaş satın almaya başlayacağım