Valla çok teşekkür ederim bütün oyun öneren diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum not aldım her birini.Nasıl isterseniz hocam gow serisi yavaş bir seridir ama efsane oyunlardır. Acele etmeden oyna hocam yan görevlerinde boss fightlar da vardır yan görevleri de güzeldir uzun soluklu güzel oyunlardır bu 2 oyunlar.
Part 1 bitirmeden oynamayın.Bu oyununda videolarını kısa kısa izledim hocam çok hoşuma gitti.
Hocam hareketli oyun istersen batman arkham serisinden başlayabilirsin diğerlerine göre daha fazla indirime giriyor ve diğer oyunlara göre daha ucuzdur. Yavaş başlarım dersen gow serisi önerimdir ekstra olarak Ac origins, Odyssey, Valhalla 3 lüsü de güzeldir o kadar yavaş değiller bunlarıda not alabilirsin.Valla çok teşekkür ederim bütün oyun öneren diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum not aldım her birini.
Bu arada Part 1'de DLSS açmayın felaket ghosting yapıyor.Yok hocam part 1 olarak başlamayı düşünüyorum bende bitirince part 2 geçeceğim hayırlısıyla
Her bir oyunu notlarıma aldım hocam teker teker inceleme yapıp satın alıcam beğendiklerimi.Hocam hareketli oyun istersen batman arkham serisinden başlayabilirsin diğerlerine göre daha fazla indirime giriyor ve diğer oyunlara göre daha ucuzdur. Yavaş başlarım dersen gow serisi önerimdir ekstra olarak Ac origins, Odyssey, Valhalla 3 lüsü de güzeldir o kadar yavaş değiller bunlarıda not alabilirsin.
Bu bilgi için teşekkür ederim hocam Part 2 de böyle bir sorun yaratır mı ?Bu arada Part 1'de DLSS açmayın felaket ghosting yapıyor.
Ekran kartın hayırlı olsun hocam aklıma geldikçe yazarım ben sana he bide gitmeden hocam Dark Souls serisini oynayabilirsin gerçekten çok zor oyunlardır ama her zorluğun bir eğlencesi vardır hocam.Her bir oyunu notlarıma aldım hocam teker teker inceleme yapıp satın alıcam beğendiklerimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bilgi için teşekkür ederim hocam Part 2 de böyle bir sorun yaratır mı ?
Normalde ben DLAA ile oynuyorum ama denediğimde performans modunda bile sorun yaşamamıştım. Ek olarak MFG'nin idare edilemeyecek kadar yırtılma yaptığını belirteyim.Her bir oyunu notlarıma aldım hocam teker teker inceleme yapıp satın alıcam beğendiklerimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bilgi için teşekkür ederim hocam Part 2 de böyle bir sorun yaratır mı ?
Çok teşekkür ederim Mustafa Hocam oyun önerilerin olsun kişiliğin olsun Bu forumda böyle insanları görmek mutlu etti.Ekran kartın hayırlı olsun hocam aklıma geldikçe yazarım ben sana he bide gitmeden hocam Dark Souls serisini oynayabilirsin gerçekten çok zor oyunlardır ama her zorluğun bir eğlencesi vardır hocam.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hocam sizin gibi değerli insanları görmek beni de mutlu ediyorÇok teşekkür ederim Mustafa Hocam oyun önerilerin olsun kişiliğin olsun Bu forumda böyle insanları görmek mutlu etti.