Hikayeli oyunlar önerisi

Harry potter evrenine ilgin varsa hogwarts legacy de tatlı bir oyun grafikleri de çok güzeldir ama başlangıç için hareketli bir oyun istiyorsan o konuda önermem

Nasıl isterseniz hocam gow serisi yavaş bir seridir ama efsane oyunlardır. Acele etmeden oyna hocam yan görevlerinde boss fightlar da vardır yan görevleri de güzeldir uzun soluklu güzel oyunlardır bu 2 oyunlar.
Valla çok teşekkür ederim bütün oyun öneren diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum not aldım her birini.

200 saatten fazla oynamış biri olarak kesinlikle The Last of Us Part 2 Remastered. DLSS 4 desteği de var.

Valla çok teşekkür ederim bütün oyun öneren diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum not aldım her birini.
Hocam hareketli oyun istersen batman arkham serisinden başlayabilirsin diğerlerine göre daha fazla indirime giriyor ve diğer oyunlara göre daha ucuzdur. Yavaş başlarım dersen gow serisi önerimdir ekstra olarak Ac origins, Odyssey, Valhalla 3 lüsü de güzeldir o kadar yavaş değiller bunlarıda not alabilirsin.

Hocam hareketli oyun istersen batman arkham serisinden başlayabilirsin diğerlerine göre daha fazla indirime giriyor ve diğer oyunlara göre daha ucuzdur. Yavaş başlarım dersen gow serisi önerimdir ekstra olarak Ac origins, Odyssey, Valhalla 3 lüsü de güzeldir o kadar yavaş değiller bunlarıda not alabilirsin.
Her bir oyunu notlarıma aldım hocam teker teker inceleme yapıp satın alıcam beğendiklerimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Part 1'de DLSS açmayın felaket ghosting yapıyor.
Bu bilgi için teşekkür ederim hocam Part 2 de böyle bir sorun yaratır mı ?

Her bir oyunu notlarıma aldım hocam teker teker inceleme yapıp satın alıcam beğendiklerimi.

Ekran kartın hayırlı olsun hocam aklıma geldikçe yazarım ben sana he bide gitmeden hocam Dark Souls serisini oynayabilirsin gerçekten çok zor oyunlardır ama her zorluğun bir eğlencesi vardır hocam.

Normalde ben DLAA ile oynuyorum ama denediğimde performans modunda bile sorun yaşamamıştım. Ek olarak MFG'nin idare edilemeyecek kadar yırtılma yaptığını belirteyim.

Ekran kartın hayırlı olsun hocam aklıma geldikçe yazarım ben sana he bide gitmeden hocam Dark Souls serisini oynayabilirsin gerçekten çok zor oyunlardır ama her zorluğun bir eğlencesi vardır hocam.
Çok teşekkür ederim Mustafa Hocam oyun önerilerin olsun kişiliğin olsun Bu forumda böyle insanları görmek mutlu etti.

Geri