İşlemci üstünde lekeler

wesrant

80+
Reaksiyon skoru
3
İtopyadan 31k ya hazır sistem aldım soğutucu takılı olmadan geldi işlemcinin üzerinde lekeler var normalmidir ayrıca işlemci soğutucu olmadan 3 4 kez 15 saniyelik falan freedos bi şekilde sadece güç kablosunu takıp çalıştırmıştım bi sıkıntı olmamışdır demi aşırı ısındı işlemci çünkü yada ben öyle hissettim ilk deneyimim olduğu için

Son düzenleme:
İtopyadan 31k ya hazır sistem aldım işlemcinin üzerinde lekeler var normalmidir ayrıca işlemci soğutucu olmadan 3 4 kez 15 saniyelik falan freedos bi şekilde sadece güç kablosunu takıp çalıştırmıştım bi sıkıntı olmamışdır demi
Nasıl bir leke resim paylaşır mısın?

İtopyadan 31k ya hazır sistem aldım işlemcinin üzerinde lekeler var normalmidir ayrıca işlemci soğutucu olmadan 3 4 kez 15 saniyelik falan freedos bi şekilde sadece güç kablosunu takıp çalıştırmıştım bi sıkıntı olmamışdır demi
Fotoğraf atarmısın ne lekedi

Lekeler böyle
Fotoğraf atarmısın ne lekedi
IMG_3045.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lekeleri hayal mi ediyoruz?
Attım aşşada var foto

Nasıl bir leke resim paylaşır mısın?
Aşşağıda fotosu var

Aynısı benim de başıma geldi. Tereddüt edip değişime yolladım. Bana gelen daha fenaydı üstünde macun kalıntısı gibi lekeler vardı. Ürün sıfırdır diye not düşmüşler. Belki kutuyu açan adam tükürüp tişörtüne silip geri yolladı bilemem.

Geldiğinde mi böyleydi yoksa bir süre sonra kullanıp soğutucuyu sökünce mi fark ettin ?
1. Durumda kullanılmış ürün olma ihtimali yüksek.
2. Durumda sıcaklıklardan ve termal macundan böyle leke kalmış olabilir.

Benim tahminim kullanılmış bir ürün.

Geldiğinde mi böyleydi yoksa bir süre sonra kullanıp soğutucuyu sökünce mi fark ettin ?
1. Durumda kullanılmış ürün olma ihtimali yüksek.
2. Durumda sıcaklıklardan ve termal macundan böyle leke kalmış olabilir.

Benim tahminim kullanılmış bir ürün.
Geldiğinde böyleydi soğutucu takılı değildi ayrı geldi ve oda uyumsuz çıktı onla ilgilide konu açtım

Lekeler böyle

Alıntıyı görüntüle

Attım aşşada var foto

Aşşağıda fotosu var
Kanka büyük ihtimalle kullanılmış sistemi iade edebiliyorsan et biz sana teker teker toplayalım

Dayı nediyon ya zarzor aldım parayı annemden kutular falanda yırtık çoğu napcam ben simdi kaç yıldır hayal ediyodum içine ettiler ya
Dayı mı
Senin nasıl ne durum ya da ne şekilde aldığın beni ilgilendirmez burda yardıma ihtiyacı olan ben değilim sensin sana bir tavsiyede bulundum insan gibi cevaplar ver tek bana değil diğer insanalara karşı da insan gibi cevap ver belli ki küçüksün

Dayı mı
Senin nasıl ne durum ya da ne şekilde aldığın beni ilgilendirmez burda yardıma ihtiyacı olan ben değilim sensin sana bir tavsiyede bulundum insan gibi cevaplar ver
Özür dilerim yanlış anlaşıldım sanırım hitap etmek için söylemiştim özür dilerim abi veya abla kusura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,236,735
Üyeler
202,088
Son üye
damperli_kamyon
Geri