❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Aktif vergilendirmeyle ilgili bilgilendirmek istiyorum herkesi beni üründe yanwene verildi şimdi risklerinden bahsetmek istiyorum son 6 aylık dönemde 30'dan fazla Epomaker siparişim oldu ilk defa böyle bir şey geldi başıma iptal kargodan geri çekmelerini talep ettim e-posta atmıstım ona rağmen hayirlisi artik.

He şunu unutmamak lazım hangi kargo olduğunun önemi bile yok aslında sadece son mil kargo kodu önemli şimdi Yanwen ürünü weworldexpress 4px Express palexpress ya da imile Express'e verirse ürünü vergi zaten çıkmaz post Office kargolarina vermedigi sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum tecrübeye dayanarak herkese hayırlısı olsun.
Yunexpress e verilirse vergi zaten çıkmaz

Ayın 23'ü aldığım siparişim de Tr indi 17'si verdiğim ürün daha gümrükten çıkmadı 2 üründe şuan havalimanında inşallah sorun yapmazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link atabilir misin hocam
Atmasın boşver dandik onlar kullanımı hoş değil sesi de çok etkiliyor

Ekler

• 1751183710382.webp
    1751183710382.webp
    32.9 KB · Hit: 47
  • 1751183784710.webp
    1751183784710.webp
    36.4 KB · Hit: 45
Ayın 23'ü aldığım siparişim de Tr indi 17'si verdiğim ürün daha gümrükten çıkmadı 2 üründe şuan havalimanında inşallah sorun yapmazlar

Tıpatıp aynı durumdayım

Pazar günüde gümrük işlemleri devam ediyormu yoksa tatilmi.
4 gündür gümrükte benim klavyede 😄

Hocam bu hangi site

Geri