Android ONE Uİ 7 şarj hızlı bitmesi!

Düz S23 bende de öyle durum.

23fe var. Şarj-kullanım süresi gözle görülür bir şekilde düştü. İyi kötü günü çıkarırken artık gün içinde neredeyse hiç kullanmadan 40 civarına iniyor. Yanımda powerbank ile dolaşmaya başlamak zorunda kaldım güncellemeyi alınca. Formak atılsa ui7 den önceki haline döner mi çünkü ekran süresi can sıkıcı bir şekilde düştü

A53 ile 10 saat ekran süresi alırken güncellemeden sonra 5 saati zor görüyorum. Samsung Members'a bildirmekte fayda var.

A35 için güncelleme yaptım. Telefonda sadece internette gezerkenn 10 dakikada %10 civarı şarj gidiyor....

Arkadaşlar normalde pili %80 limitte kullanıyordum.(S25 ultra) şu an pil korumasını temel ayarlara aldım bir gece boyunca şarjda bıraktım eskisi kadar hızlı şarjı gitmiyor bilginize. Şahsi fikrim telefona 80.000tl verdikten sonra 2 yıl sonra pil değişimine de 3-5 bin tl verilebilir.

Arkadaşlar normalde pili %80 limitte kullanıyordum.(S25 ultra) şu an pil korumasını temel ayarlara aldım bir gece boyunca şarjda bıraktım eskisi kadar hızlı şarjı gitmiyor bilginize. Şahsi fikrim telefona 80.000tl verdikten sonra 2 yıl sonra pil değişimine de 3-5 bin tl verilebilir.
Kaç saat gidiyor?

Geri