Hocam adamın ürünü epomaker değil farklı firma takılmayın ona bizim ürünler bile isteye bekletiliyor olabiliryav benim ürün 19unda yoola çıktı 23ünden beri gümrük işlemi bekliyor, seninki sonradan gelip geçti de biz neyiz anlamadım, bir de şimdi kırmızı gümrük bilgilendirmesi felan filan işte
benim de kulaklık adamla aynı reisHocam adamın ürünü epomaker değil farklı firma takılmayın ona bizim ürünler bile isteye bekletiliyor olabilir
Üstad bizde 17’de söyledik şu an hala gümrükte duruyor biz ne yapalımyav benim ürün 19unda yoola çıktı 23ünden beri gümrük işlemi bekliyor, seninki sonradan gelip geçti de biz neyiz anlamadım, bir de şimdi kırmızı gümrük bilgilendirmesi felan filan işte
benim sipariş tarihi 16 sadgdsaÜstad bizde 17’de söyledik şu an hala gümrükte duruyor biz ne yapalım
Aynı siteden mibenim de kulaklık adamla aynı reis![]()
Bende onu diyorum ya epomaker için bir şey yapıyorlar çünkü epomaker olan kimsenin ürünü çıkmadı halaYunexpress özelinde sorun yok yüksek ihtimal Epomaker kargolarını ayırdılar.
evet shenzen'denAynı siteden mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende onu diyorum ya epomaker için bir şey yapıyorlar çünkü epomaker olan kimsenin ürünü çıkmadı hala
benimkide shenzenden hocam benimkide kırmızı alertte bekliyorAynı siteden mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende onu diyorum ya epomaker için bir şey yapıyorlar çünkü epomaker olan kimsenin ürünü çıkmadı hala
Çıkadabilir çıkmayadabilir hocam belli değilBeyler bu alert olayı ne ya şimdi vergi mi çıkacak anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
Biraz sabret gümrükten geçince o uyarı gider , benim de 15 gün civarı beklemişti gümrükte kaldı sanmıştımiade eden var mı beyler siparişi alertta olup