Internetimde sıkıntı var 1 haftadır

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,152
modem ayarlarıyla vs uğraşmadım son 1 haftadır örneğin bir web sitesine gireceğim siteye 5 6 kere f5 attığımda anca girebiliyorum veya bir uygulamaya gireceğim bağlanması çok uzun sürüyor 5 6 kere gir çık yapmam gerekiyor, işin garip tarafı bu siteye veya oyuna girdikten sonra internette sorun olmuyor girerken zor giriyorum sadece, nedendir bilen var mı?

İnternetlerde sorun var. Sebebi belli değil.
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsun ?
Türk Telekom, Netspeed, TürkNet gibi firmalarda şuan bu sorunlar var. Forum da internet konularına bakarsan mutlaka denk gelirsin senin gibi sorun yaşayanlara.

DDoS sıkıntısı var ondan dolayı

Turktelekom kullaniyorum 0 sorun genelde farkli isplerde sorun oluyor

Yazan arkadaşlara teşekkürler genel bir sorunmuş 3 yıldır millenicom kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun yaşadım çözülür yakın zamanda umarım

Yazan arkadaşlara teşekkürler genel bir sorunmuş 3 yıldır millenicom kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun yaşadım çözülür yakın zamanda umarım
5 gündür rezalet bir hizmet var geçen gün 48 saatte çözülecek dendi hala gelişme yok ucube firma açıklama bile yapmıyor rezillik abi netspeed de sıkıntı yaşadı çıktı açıklama yaptı siber saldırı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,330
Üyeler
186,870
Son üye
sevkiturgay
Geri