fehmipapa01
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Sıkıntı olur muSogutucunun fanını yamuk takmışsın.
Görsel harici hiç birsey olmaz.Sıkıntı olur mu
Tmmdır hocam sağol , sesin sebebi ne acabaGörsel harici hiç birsey olmaz.
Hocam önceden varmıydı yoksa sonradan mı başladı? Ama tahminimce coilwhine sesidir ekran kartından geliyordurTmmdır hocam sağol , sesin sebebi ne acaba
sanırsam hep vardıHocam önceden varmıydı yoksa sonradan mı başladı? Ama tahminimce coilwhine sesidir ekran kartından geliyordur
hocam işlemci r5 7600 80 derece oluyo oyunlarda fanlar doğru mu inan bilmiyorumİşlemci soğutucu ağır gelmiş, ona da destek atman lazım ama ekran kartının üzerine koyma. Kasanın yukarısından ip bağla.
80 Derece işlemci sıcaklığı mı ekran kartı mı ?
Egzoz fan ne tarafa dönüyor ? Saat yönü / saat yönünün tersi ?
Kasanın hava sirkülasyonu iyi değil, ekstra olarak fanlar yetersiz kalıyor. Bu tarz kasalar gösteriş içindir. İçerisine 10 tane fan koyup soğutamıyorum diyen de var. Mesh kasaya geçebilirsen daha iyi olur.
Cızırtı çok büyük ihtimalle kablolamadan. Alıntıyı görüntüle
Bir şey çarpıyor gibi cızırtı geliyorsa kablolama, değilse fanlar yüksek rpm'de doğal olarak ses yapıyor.
7600 Yükte 80 derece çok kötü değil ama o soğutucu ile fazla. Montajı sen yaptıysan, belki etiketi çıkarmamış olabilirsin. Ya da macunu kötü sürmüşte olabilirsin.
Soğutucunun linkini atar mısınız ? 7600'i 80 derecede çalıştırmaması lazım. Yükte bile max 70 - 75'lerde gezmesi lazım.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kule tipi olanı ben taktım etiket sökülü . fazla yük sıkıntı çıkarır mı peki
Atayım hocamSoğutucunun linkini atar mısınız ? 7600'i 80 derecede çalıştırmaması lazım. Yükte bile max 70 - 75'lerde gezmesi lazım.