Rx6800xt ve R5 5600x Darboğaz yapar mı?

dediklerim 1080p için geçerli :D 2k da hiç bir şey olmaz.
Aga sen denedin mi emin olmak için soruyorum yani kesin mi bu dediğiniz şey çünkü üstteki mesajı olan arkadaşd a sorun oldu demiş.
Yani ben am4 ucuz dye tercih edicem ama ne biliyim 4k lık işlemci 20k lık ekran kartlarını taşır mı merak ediyorum harbi

Aga sen denedin mi emin olmak için soruyorum yani kesin mi bu dediğiniz şey çünkü üstteki mesajı olan arkadaşd a sorun oldu demiş.
Yani ben am4 ucuz dye tercih edicem ama ne biliyim 4k lık işlemci 20k lık ekran kartlarını taşır mı merak ediyorum harbi
yav niye taşımasın :D 5600 hafife alınacak bir işlemci değil 4k da 6900xt ile kullanan arkadaşlar var forumda , hadi diyelim darboğaz yaptı yapacağı darboğazın sana bir zararı sisteme bir zararı performansa bir zararı olmaz. Zamanında 7700xt + 5600 sistemler çıkıyordu.

yav niye taşımasın :D 5600 hafife alınacak bir işlemci değil 4k da 6900xt ile kullanan arkadaşlar var forumda , hadi diyelim darboğaz yaptı yapacağı darboğazın sana bir zararı sisteme bir zararı performansa bir zararı olmaz. Zamanında 7700xt + 5600 sistemler çıkıyordu.
Doğru diiyon kanka şimdi ısındım işt bu mesajına

Sanal çözünürlüğü 4k yapıp oynuyorum şu an ufakta bi oc attım sorun yok gibi gözüküyor biraz deneyimleyip yazarım

Ben de 5600 ile rx 7600e geçecem bi ara 7700xt de almayı düşündüm. Çünkü bütçem var ama bu mesajın biraz düşündürdü sence nasıl olur bu iş? Bi de sen grafikleri düşükte mi kullandın kanka
hikayeli oyunlarda sorun olmuyor ama fps oyunlarında apex legend de felan ulti atınca fps 50 düşüyor ara ara can sıkıcı bır durum denemeyen ler konuşuyor işte ultra ayarlarada alsan da oluyor..

hikayeli oyunlarda sorun olmuyor ama fps oyunlarında apex legend de felan ulti atınca fps 50 düşüyor ara ara can sıkıcı bır durum denemeyen ler konuşuyor işte ultra ayarlarada alsan da oluyor..
Yüksek ayarlarda 2k, 4k sanal çözünürlükte, işlemci oc ile hepsini denedim sonuç sadece birazcık azaldı kesin çözüm değil arkadaşlar. Bilgisayarımı satıp am5 sisteme geçeceğim satabilirsem. teşekkürler herkese yorumları için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,193
Üyeler
185,235
Son üye
ta3ecr
Geri