🔥İndirim 25 dolarlık steam kodu iyzico ile 837 TL!

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,820
1751411296413.webp

1751411342881.webp

Steam Yaz İndirimleri Başlamışken Uygun Fiyatlı Cüzdan Kodu Fırsatı!

Steam yaz indirimleri devam ederken, cüzdan kodu almak isteyenler için güzel bir fırsat dikkatimi çekti. Direkt Steam üzerinden alım yaptığınızda kur farkı ve banka kesintileriyle fiyat daha da artabiliyor. Ama şu an iyzico ile ödeme kampanyasında 1000 TL'ye 200 TL cashback veriliyor. Bu sayede Steam cüzdan kodunu çok daha uyguna getirebilirsiniz.

Eğer banka kampanyanız yoksa ya da mevcut kampanyalar bu kadar avantajlı değilse, bu seçeneği değerlendirmekte fayda var. Üstelik sadece cüzdan kodu değil, Oyunfor üzerinden 1000 TL ve üzeri başka dijital ürünlerde de bu kampanyayı kullanabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: IYZICO UYGULAMASINDAN KAMPANYAYA KATILMAYI UNUTMAYIN !

Son düzenleme:
Hocam güvenilir mi peki

hali hazırda 1200₺ bakiyem var ama cüzdanla ödeyemiyorum neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hali hazırda 1200₺ bakiyem var ama cüzdanla ödeyemiyorum neden?
ayrıca ödeme sayfasında bakiyem görünmüyor

Parolaparayla birleştirebilir miyiz o zaman tadından yenmez

Konudan bağımsız nays yine oyunlar için iadeyi %20 75 TL yaptı şuanki oyunlar için inanılmaz az bir miktar fakat epicdeki xboxtaki psdeki eski ucuz oyunlar için iyi kampanya

Hiç yoktan iyi diyebiliriz 😅
Komisyonu felan o kadar değil hocam 24tl felan tutuyor arkadaş biraz abartmış ben şimdi ödeme yaptım ama telefon numaram onaylı olmadığı için bakiyeyi beklemeye çektiler onla uğraşıyorum şuan :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar ilk alışverişim olduğu için benim yapıp yapmadığımı iade edilemeyeceğini felan söylemek için bekletmiş :D dolandırıcılık olayları felan yaşanıyormuş ondan beklemeye almışlar şimdi kodu felan vericeklermiş bakalım

Geri