Valorant bu fps normal mi?

Valla hocam sorun ram değilde ya slot kırarsa 💀 .
Yani kırmak için marifet gerek aşırı basit bir şey neden yapamasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende geç açılma veya siyah ekran değil böyle değişik bir şey oluyor anlamadım
ekran çorbaya dönüyor bazı yerlerde bios ekranının parça parça yerleri bazı yerlerde yazılar felan çok değişik

hocam bir şeyi kafamda netleştirmek istiyorum parçlarda sorun yoktur değil mi iade etmem gerekiyor mu cevaplarsanıza sevinirim
Ramler kaçıncı slotlarda

hocam bende geç açılma veya siyah ekran değil böyle değişik bir şey oluyor anlamadım
ekran çorbaya dönüyor bazı yerlerde bios ekranının parça parça yerleri bazı yerlerde yazılar felan çok değişik
Ya bu ram uyumlulukları hep sorun oluyor yeni sistemlerde , bendede oldu hiç şaşmaz . Arkadaşın dediği gibi çıkar yerlerini değiştir sonra birdaha dene . Olmadı biraz silgi ile sil uçlarını öp kokla sarıl bismillah de tak her türlü olur o hocam .

ben ilk denememde hem psu patlattim hemde pin yamultmustum 😂
Valla bende am4 sistemdeyken psuyu değiştirdim herşeyini baştan kabloladım sonra gittim işlemci macunu değiştireyim derken fan yapışmış işlemciye pinler gitmişti r5 5600 çöp olmuştu🤣

hocam bir şeyi kafamda netleştirmek istiyorum parçlarda sorun yoktur değil mi iade etmem gerekiyor mu cevaplarsanıza sevinirim
nerden aldiniz hocam sistemi. hazir sistemse linkini atar misiniz

Valla bende am4 sistemdeyken psuyu değiştirdim herşeyini baştan kabloladım sonra gittim işlemci macunu değiştireyim derken fan yapışmış işlemciye pinler gitmişti r5 5600 çöp olmuştu🤣
Acının tatlı tebessümü...

bu sistemde özelleştirmeler yaptım

Yani kırmak için marifet gerek aşırı basit bir şey neden yapamasın

Ramler kaçıncı slotlarda
aralarında 1 slot boşluk var gri slotlarda

Acının tatlı tebessümü...
Ah ah 4000tl istediler aynısından takmaya bende dedim boşver direk amk5 geçtim bi macun yenilemek 15k ya mal oldu🤣

bu sistemde özelleştirmeler yaptım

aralarında 1 slot boşluk var gri slotlarda
2 ve 4. Slotlara takım deneyin

birde anlamadım gitti wifi destekli anakart x870 wifi ye bağlanamadım driverlar felan hiçbir işe yaramadı

onu ben yapamayabilirim
Ah ah 4000tl istediler aynısından takmaya bende dedim boşver direk amk5 geçtim bi macun yenilemek 15k ya mal oldu🤣

2 ve 4. Slotlara takım deneyin

birde anlamadım gitti wifi destekli anakart x870 wifi ye bağlanamadım driverlar felan hiçbir işe yaramadı

onu ben yapamayabilirim
ramler 2x16 patriot viper mi

onu ben yapamayabilirim
Yapabilen biri olunca dene ozaman 2 ve 4 e tak öyle aç expo bekle birazda sistemin gelmesini

Geri