AM4 e geri geçiyorum AM5 pişmanlıktır işlemci anakart ram önerisi lazım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,781
Dostlar AM5 ile uğraşmak istemiyorum artık iyice dert ettim kendime geç açılması cabası dün valorant oynuyorum yanlışlıkla alt f4 attım fn tuşuna basıyorum diye sonra oyunu açtım açılırken google a da tıkladım bilgisayar güçlü olmasına rağmen kastı ve pc kendine reset attı sonra bazen açılışta kasması vs yordu açılma süresi ztn hak getire i5 7500 sistem çok çok daha hızlı açılıyor o yüzden canıma tak etti yeter artık ben geri b550 ve x3d işlemciye geçeceğim parça önerisi lazım anakart ram işlemci olarak

Dostlar AM5 ile uğraşmak istemiyorum artık iyice dert ettim kendime geç açılması cabası dün valorant oynuyorum yanlışlıkla alt f4 attım fn tuşuna basıyorum diye sonra oyunu açtım açılırken google a da tıkladım bilgisayar güçlü olmasına rağmen kastı ve pc kendine reset attı sonra bazen açılışta kasması vs yordu açılma süresi ztn hak getire i5 7500 sistem çok çok daha hızlı açılıyor o yüzden canıma tak etti yeter artık ben geri b550 ve x3d işlemciye geçeceğim parça önerisi lazım anakart ram işlemci olarak
bileşenlerini bana sat am4 kesin geçiyorsan :D

bileşenlerini bana sat am4 kesin geçiyorsan :D
satmayı düşünmüyorum belki güncellemeler ile düzelirse ilerde kullanırım hepsini kutuya kaldıracağım düzeldiği zaman kurarım satsam yok parasına ancak almayı bekleyecek millet o yüzden bana yar olmayan kimseye olmasınn

Bu kadar alelacele karar almak yerine sorun çözmeye odaklansan şuradaki şeyleri çözmen 1 saatini almaz :D PCnin yavaş açılması bios ayarlaması yapmadığından kaynaklanıyor. Oyun açılırken googlea tıkladığında kasması eğer imzandaki sistemde oluyorsa çok saçma kullandığın windowsta bir şeylerde sorun var demektir. Ha dersen ki kardeşim dırdır etme bana parça öner alttaki arkadaşları alabilirsin :D

DDR5den 4e düşmek için 25.500 ₺ harcamak akıl karı değil :D

CrystalDiskInfo ile SSD'yi kontrol et
sağlam sıkıntı yok am5 in saçmalığından çok geç açılıyor cpu ve dram ışığı yanıyor 30 40 saniye sonra açılıyor

Bilgisayar bileşenleriniz nedir hocam?

Bu kadar alelacele karar almak yerine sorun çözmeye odaklansan şuradaki şeyleri çözmen 1 saatini almaz :D PCnin yavaş açılması bios ayarlaması yapmadığından kaynaklanıyor. Oyun açılırken googlea tıkladığında kasması eğer imzandaki sistemde oluyorsa çok saçma kullandığın windowsta bir şeylerde sorun var demektir. Ha dersen ki kardeşim dırdır etme bana parça öner alttaki arkadaşları alabilirsin :D

DDR5den 4e düşmek için 25.500 ₺ harcamak akıl karı değil :D

bu set akar gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memory context bilmem ne ayarı var onu enabled yapman lazım geç açılıyorsa
yaptım yine geç açılıyor

bu set akar gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım yine geç açılıyor
AM4 topluyorsanız sıfır toplamanızı tavsiye etmem.

yaptım yine geç açılıyor
Doğru yaptığını sanmıyorum çünkü aynı sorunu 4080S 7800x3d B650M-R sistemi olan arkadaşımda çözdük doğru bios ayarıyla o sorun çözülüyor pc 15 saniyeden daha erken açılıyor. İlla ben delirdim am4 geçeceğim diyorsan
B550 pro serisi anakart
5800x3d
32 GB CL16 - 17 - 18 3600 mhz ram tak geç

Geri