cs 2 için sens e etkisi var pro oyucular sabitleyip oynuyorlaruzun zamandır tartışılan bir konu biliyorum. 240hz bir monitörde 240fps sabitlemek işlemci açısından iyi olabilir ama 240hz 500fps almakda delay ve %1 low fps e faydası olmaz mı?
mesela 240 değilde 260 a sabitlesen daha iyi olur her tarzda oyun içinuzun zamandır tartışılan bir konu biliyorum. 240hz bir monitörde 240fps sabitlemek işlemci açısından iyi olabilir ama 240hz 500fps almakda delay ve %1 low fps e faydası olmaz mı?
FPS sabitlemek daha iyidir, örnek Gsync ve Reflex açtığın zaman 240hz monitör 224 fps sabitlenir. En stabil kare üretimi bu şekilde sağlanır ve Reflex en iyi performansı Gsync+Vsync açarak veriyor. Çoğu insan bunu bilmez.uzun zamandır tartışılan bir konu biliyorum. 240hz bir monitörde 240fps sabitlemek işlemci açısından iyi olabilir ama 240hz 500fps almakda delay ve %1 low fps e faydası olmaz mı?
Gsync az da olsa gecikmeyi arttırıyor yırtılmalar rahatsız etmiyorsa bence gerek yokFPS sabitlemek daha iyidir, örnek Gsync ve Reflex açtığın zaman 240hz monitör 224 fps sabitlenir. En stabil kare üretimi bu şekilde sağlanır ve Reflex en iyi performansı Gsync+Vsync açarak veriyor. Çoğu insan bunu bilmez.
380hz yim 600-700 fps almak varken 380 a mı sabitlemeliyimFPS sabitlemek daha iyidir, örnek Gsync ve Reflex açtığın zaman 240hz monitör 224 fps sabitlenir. En stabil kare üretimi bu şekilde sağlanır ve Reflex en iyi performansı Gsync+Vsync açarak veriyor. Çoğu insan bunu bilmez.
380 e sabitlersen görüntüde yırtılma olur, vsync ile sabitlemen lazım tam değer istiyorsan, 380hz çok iyi bir değer Gsync+Vsync aç ondan sonra Reflex on+boost aktif et input lag dahada iyileşicek.380hz yim 600-700 fps almak varken 380 a mı sabitlemeliyim
oyun içine gsync yok sanırım380 e sabitlersen görüntüde yırtılma olur, vsync ile sabitlemen lazım tam değer istiyorsan, 380hz çok iyi bir değer Gsync+Vsync aç ondan sonra Reflex on+boost aktif et input lag dahada iyileşicek.
Gsync az da olsa gecikmeyi arttırıyor yırtılmalar rahatsız etmiyorsa bence gerek yok
Evet ama 1-2 ms için kapatmak bana saçma geliyor, açınca görüntü çok smooth olduğu için göz zevki tamamen. Özellikle benim gibi hikayeli oyunları 60 a kitleyip oynuyorsanız gsync zorunlu açılmalı.
Driverdan açılıyor gsync ve monitör ayarlarından.oyun içine gsync yok sanırım