Alınmayacak Gaming Laptoplar

Nasılsınız beyler iyi misiniz, Techolay bana haksız bir ban attığından buraya oradaki rehberimi paylaşıyorum. Uzatmadan listeye göz atabilirsiniz.

Alınmayacak Modeller:
-HP: Victus 15 serisi, 2023 Victus 16 modelleri, Intel HX model Omen 16'lar
-MSI: Thin/Cyborg serisi, fiyatı şişirilmiş Katana modelleri
-Acer: Nitro V15-16 serisi
-Dell: G15-16 serisi
-Asus: TUF serisi ve fiyatı şişirilmiş ROG G16 serisi
-Casper: Tüm modelleri
-Monster: Clevo kasa kullanan modeller ve fiyatı şişirilmiş diğer modeller
-Erazer(Lenovo'nun alt şirketi): Clevo kasa kullanan modeller
-Gigabyte: Clevo kasa kullanan modeller

HP:

Victus 15 serisi:

-İşlemci ve ekran kartı limitli. Tam performans gösteremiyor.
-Thottle yapıyor, cihaz limitli olmasına rağmen ısınıyor.

2023 Victus 16 modelleri:

-Intel modelleri (R0XXXNT) ısınıyor ve throttle yapıyor.
-Hem Intel hem de Ryzen modellerde sensör sorunu görülebiliyor.
DİPNOT: @YüzbaşıJohnPrice Ryzen modellerdeki sorunun bilinçsiz kullanılmasından ötürü ısınıp sensörün bozulduğunu söylüyor. Şahsen bana da mantıklı geldi, Ryzen modeller 80 dereceyi geçmediğinden hafif şüpheli bir durum var ortada. Yine de şimdilik zor durumda kalınmadığı sürece önermiyorum.

Intel HX model Omen 16'lar:

-(2023-2024 modellerden bahsediyorum.) Sensör sorunu çok yaygın.

MSI:

Thin/Cyborg:

-Ekran kartları limitli (40 serisi için bu limit 45W gibi aşırı düşük bir seviye.) Bu yüzden 4060 modelleri klasik bir 4050 modelin gerisinde kalıyor.
-Tek fanlı, ondan dolayı ısınıyor.
-Fiyatları klasik limitsiz modellerle aynı ancak 1 model düşük seviye performans verdiğinden pahalı da sayılırlar.
-Battery Drain yapıyor.

Fiyatı Şişirilmiş Katana'lar:

-Klasik giriş seviyesi bir laptop ancak fiyatları üst segment cihazlara daha yakın.
-Ayrıca diğer giriş seviyesi cihazlara göre ısınıyor.

Acer:

Nitro V15-16:

-Soğutma sistemleri Aspire 7'nin makyajlı hali. Ofis laptopu soğutması bu cihaza yetmiyor.
-İşlemci ve ekran kartı limitli ki işlemci olması gerekenin çok aşağısına limitli.

Dell:

G15-16:

-Anakart sorunları var.
-İşlemcisi aşırı ısınıyor.
-GPU kendisine rastgele 30W limit atıyor.

Asus:

TUF Serisi:

-Özellikle Intel işlemcili modeller ısınıyor.

Fiyatı Şişirilmiş ROG G16'lar:

-Coil Whine yapıyor.
-Fiyatları kalitesinin çok üstünde.

Casper:

Bu markanın ne kadar rezil olduğunu çok uzun anlatmak isterdim ancak kısa bir şekilde anlatacağım.
Kendi ürünlerini alan kullanıcıyı indirimde ucuz fiyata aldı diye dava ettiler.
Yüzsüz gibi içerik üreticilerine para verip kendi ürünlerini övdürdüler.
Çoğu televizyon kanalında her 10 reklamdan 3-4'ü Casper reklamı yani reklamlarla kalitesizliklerini kapatmaya çalışıyorlar.
Neyse modellerin sorunlarına geçelim.
-Çok ısınıyor.
-Çok fazla arızalanıyor.
-Fanları resmen uçak motoru.
-Servisi berbat.

Monster:

Clevo kasa modeller:

-Çok ısınıyor.
-Fan sesleri çok yüksek.

Fiyatları şişirilmiş diğer modeller:

-Giriş seviyesi olmasına rağmen çok pahalılar.
-Bazı Tongfang modeller 90 dereceyi görebiliyor.

Erazer:

Clevo kasa modeller (4060 ve 4070 modelleri genelde):

-Çok ısınıyor.
-İşlemcide çok feci limit var, performansı %5-10 azaltıyor.

Gigabyte:

Clevo kasa modeller (Gigabyte G5 ve G7):

-Çok mu çok ısınıyor.
-Ekran kartları limitli.

Rehber bu kadardı, okuduğunuz için teşekkürler.
ofis bilgisayarı olarak 3 yıldır hp victus 15 kullanıyoruz çok memnunuz bir tek geçen hafta ssd değiştirdik onun dışında işimizi görüyor ara sıra gta5 girdik o kadar oyun odaklı değildik tabi biz

Ben yoğunluktan Techolay Youtube kanalını bile erteledim. Sana Cihaz.TV'nin son yayınını izle de dedim. Sabah akşam yeni yere yerleşmeye çalışıp üstüne de işleri yetiştirmeye çalışırken gelen R1 istatistiğini sana mı sunacağım paşam? Sabredemiyorsan ne yapayım? Zaten mağdurlar paylaşmış. Sabredemiyorsan R1 sağlam model diye gezmeye devam et. Birine de aldırdıp mağdur bıraktığın zaman "Zorla mı aldırdım?" diye yüzsüz yüzsüz gezersin.

Senin haberin yokken yavaş yavaş toplamaya başlamıştım da aklıma zihniyetin geldikçe boşa kürek çektiğimi hissediyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu Bella Ramsey ve partizan trolle Cihaz.TV'nin R1 şikayeti paylaştığını söylememe rağmen Cihaz.TV paylaşım yapmamış gibi 'Ali abinin de mi yok' yazmış. Gidip bakmamış bile. Troll bu. Kendi halinde bırakın.

Değil R1, Omen serilerinde bile bu arızayı yaşayanlar var. Eleman R1 cihazının değeri düşmesin diye mücadele ediyor. Malum partiye de malum parti dendiği için Cihaz.TV'ye düşman olduğunu belirterek bu konuyu okuyan herkese zihin yapını belli edeyim.
Tahmin ettiğim gibi bir sürü laf kalabalığı elde var sıfır.R1 şikayeti bulabildin mi bulamadın instagram dmleri vardi nerde yok,yok oğlu yok.

Değeri düşmesin argümanı komik.Cihazda sorun çıksa dahi monitör takinca bitiyor.Söz 5 yılın sonunda cihazı satmayip hurdaya çıkınca sana hediye edicem.

"İddialar:
HP S1 ve R1 modellerinde bu sorun yok: Yanlış. Bu modellerde de sorun olduğu teyit edildi. (Techolay'da 2 mağdur, Reddit'te mağdur kullanıcılar var.)"

-iddialar var,yaşaniyorMUŞ, aynısı kaynımda var aynısı ya tarzı komik.
Şikayetvar ve technopatin büyük konusunda 1(bir) tane bile yok,techolayda yok,redditte iddianın aksine yok.Nerde nerde?

Omenda var demişsin omenda var zaten victustan önce çıktı konuyla alakası ne.

Eline kaydedeger bir şey gecmeyince
zihniyetime saldirman acziyetini gosteriyor.

Bak bu sitede 2500 tane sikayet var her gün dahası geliyor. Hep r0 ve s0 bir tane r1s1 var mı?
Ben cihazımın değeri düşmesin diye bu sitedeki sikayetleri kaldirabilir miyim ya da technopattaki konuyu kapattirabilir miyim,az aklinizi kullanin.

Elemanın birinin kendi çıkarı için uydurduğu yalana sazan gibi atladiniz.Helal olsun.
Bu eleman sitesinde hala erazer deputy oneriyor komedi filmi.

Son düzenleme:
Nasılsınız beyler iyi misiniz, Techolay bana haksız bir ban attığından buraya oradaki rehberimi paylaşıyorum. Uzatmadan listeye göz atabilirsiniz.

Alınmayacak Modeller:
-HP: Victus 15 serisi, 2023 Victus 16 modelleri, Intel HX model Omen 16'lar
-MSI: Thin/Cyborg serisi, fiyatı şişirilmiş Katana modelleri
-Acer: Nitro V15-16 serisi
-Dell: G15-16 serisi
-Asus: TUF serisi ve fiyatı şişirilmiş ROG G16 serisi
-Casper: Tüm modelleri
-Monster: Clevo kasa kullanan modeller ve fiyatı şişirilmiş diğer modeller
-Erazer(Lenovo'nun alt şirketi): Clevo kasa kullanan modeller
-Gigabyte: Clevo kasa kullanan modeller

HP:

Victus 15 serisi:

-İşlemci ve ekran kartı limitli. Tam performans gösteremiyor.
-Thottle yapıyor, cihaz limitli olmasına rağmen ısınıyor.

2023 Victus 16 modelleri:

-Intel modelleri (R0XXXNT) ısınıyor ve throttle yapıyor.
-Hem Intel hem de Ryzen modellerde sensör sorunu görülebiliyor.
DİPNOT: @YüzbaşıJohnPrice Ryzen modellerdeki sorunun bilinçsiz kullanılmasından ötürü ısınıp sensörün bozulduğunu söylüyor. Şahsen bana da mantıklı geldi, Ryzen modeller 80 dereceyi geçmediğinden hafif şüpheli bir durum var ortada. Yine de şimdilik zor durumda kalınmadığı sürece önermiyorum.

Intel HX model Omen 16'lar:

-(2023-2024 modellerden bahsediyorum.) Sensör sorunu çok yaygın.

MSI:

Thin/Cyborg:

-Ekran kartları limitli (40 serisi için bu limit 45W gibi aşırı düşük bir seviye.) Bu yüzden 4060 modelleri klasik bir 4050 modelin gerisinde kalıyor.
-Tek fanlı, ondan dolayı ısınıyor.
-Fiyatları klasik limitsiz modellerle aynı ancak 1 model düşük seviye performans verdiğinden pahalı da sayılırlar.
-Battery Drain yapıyor.

Fiyatı Şişirilmiş Katana'lar:

-Klasik giriş seviyesi bir laptop ancak fiyatları üst segment cihazlara daha yakın.
-Ayrıca diğer giriş seviyesi cihazlara göre ısınıyor.

Acer:

Nitro V15-16:

-Soğutma sistemleri Aspire 7'nin makyajlı hali. Ofis laptopu soğutması bu cihaza yetmiyor.
-İşlemci ve ekran kartı limitli ki işlemci olması gerekenin çok aşağısına limitli.

Dell:

G15-16:

-Anakart sorunları var.
-İşlemcisi aşırı ısınıyor.
-GPU kendisine rastgele 30W limit atıyor.

Asus:

TUF Serisi:

-Özellikle Intel işlemcili modeller ısınıyor.

Fiyatı Şişirilmiş ROG G16'lar:

-Coil Whine yapıyor.
-Fiyatları kalitesinin çok üstünde.

Casper:

Bu markanın ne kadar rezil olduğunu çok uzun anlatmak isterdim ancak kısa bir şekilde anlatacağım.
Kendi ürünlerini alan kullanıcıyı indirimde ucuz fiyata aldı diye dava ettiler.
Yüzsüz gibi içerik üreticilerine para verip kendi ürünlerini övdürdüler.
Çoğu televizyon kanalında her 10 reklamdan 3-4'ü Casper reklamı yani reklamlarla kalitesizliklerini kapatmaya çalışıyorlar.
Neyse modellerin sorunlarına geçelim.
-Çok ısınıyor.
-Çok fazla arızalanıyor.
-Fanları resmen uçak motoru.
-Servisi berbat.

Monster:

Clevo kasa modeller:

-Çok ısınıyor.
-Fan sesleri çok yüksek.

Fiyatları şişirilmiş diğer modeller:

-Giriş seviyesi olmasına rağmen çok pahalılar.
-Bazı Tongfang modeller 90 dereceyi görebiliyor.

Erazer:

Clevo kasa modeller (4060 ve 4070 modelleri genelde):

-Çok ısınıyor.
-İşlemcide çok feci limit var, performansı %5-10 azaltıyor.

Gigabyte:

Clevo kasa modeller (Gigabyte G5 ve G7):

-Çok mu çok ısınıyor.
-Ekran kartları limitli.

Rehber bu kadardı, okuduğunuz için teşekkürler.

Peki hangi laptopları önerirsiniz? Pek bir seçenek kalmamış gibi. 60.000 TL bandı bu, 50.000 TL bandı bu, 40.000 TL'ye bu, 30.000 TL'ye de bu gibi önerilerinizi duymak isterim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Konu da eskiymiş yeni fark ettim.

Peki hangi laptopları önerirsiniz? Pek bir seçenek kalmamış gibi. 60.000 TL bandı bu, 50.000 TL bandı bu, 40.000 TL'ye bu, 30.000 TL'ye de bu gibi önerilerinizi duymak isterim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Konu da eskiymiş yeni fark ettim.
Cihaztvnin sitesine git markası gamegaraj ve erazer olanları ele.Kalanlar iyi kötü doğrudur.Linklerine tıklayıp komisyon kazandirma.

Cihaztvnin sitesine git markası gamegaraj ve erazer olanları ele.Kalanlar iyi kötü doğrudur.Linklerine tıklayıp komisyon kazandirma.

Bu cihaz için ne dersiniz?

Anladım teşekkürler.

bunlar benim de ilgimi çekti. peşin fiyatına 9 taksit yapması güzel. ama laptop güzel mi acaba kullanan var mıdır
İntel hx versiyonları anakart yakıyor. Amd versiyonunda da çok az olsa da görüldü diyorlar bilemiyorum.

Tahmin ettiğim gibi bir sürü laf kalabalığı elde var sıfır.
Bak şimdi bundan sonra "Herşeyi açık açık" yazacağım Bella Ramsey denen torpilli troliçenin hayranı. Sen elindeki R1 cihazının değeri düşmemesi için arızalı olduğu bilgisini sansürlemeye çalışıyorsun başka mantıklı açıklaması olamaz. "Malllluummmm" partine malum parti dendiği için de adama saldırıp duruyorsun.,

S1 modelinde sorun yaşadığımı videolu şekilde paylaşmama rağmen "S1" serisinde sorun yok diye geziyorsun. Yalana bayılıyorsun. Tedavi olman gerek.

S1'i yaşayan benle beraber herkesin mailini "Mesajınızı paylaşabilir miyim?" cevabına dönüş oldukça yazacağım. Biri benim. Şimdi elinde aynı cihaz var diye değeri düşmesinden korktuğun R1 cihazına bakalım. Diğer R1 mağdurlarının dönüşü oldukça da paylaşacağım.

Kullanıcı 1:

-- Ekran görüntüsü karışmış. Sildim. --

Kullanıcı 2:

1751627970106.webp

Diğerlerinden onay geldikçe yazacağım. Sanıyorsun ki tek bir mecra var, herkes şikayetvara başvuracak.

R1 şikayeti bulabildin mi bulamadın.
Cihaz.TV videosunu izle dedim bir kulağından girip diğer kulağından çıkmış. Gerçi malum partililerin işlemcileri de pek bilgi işleyemiyor ama neyse :)

Değeri düşmesin argümanı komik.Cihazda sorun çıksa dahi monitör takinca bitiyor.
O zaman önerirken "monitör de almalısınız" diyeceksin. Böyle bir şey var mı Ak-Vada?

Söz 5 yılın sonunda cihazı satmayip hurdaya çıkınca sana hediye edicem.
Aynen kanka aras kargo

Eline kaydedeger bir şey gecmeyince zihniyetime saldirman acziyetini gosteriyor.
Zihniyetine değil trollüğüne tepki gösteriyorum. Buna da saldırma demem torpilize bella hayranı ;)

Ben cihazımın değeri düşmesin diye bu sitedeki sikayetleri kaldirabilir miyim ya da technopattaki konuyu kapattirabilir miyim,az aklinizi kullanin.
Bas baya forumlarda yazdıklarını görüyoruz :D İnsanlara S1 ve R1 güvenilir gösteriyorsun. :D

Elemanın birinin kendi çıkarı için uydurduğu yalana sazan gibi atladiniz.Helal olsun.
Sen hayatımda gördüğün en normal malum partilisin. S1'deki arızayı ben insanlara video ile gösterdim. Halen yalan diyorsun. Onu da geçtim HP'nin cihazlarında problem var demek ile nasıl çıkara ulaştığımı acaip merak ediyorum. HP bizi kıskanıyor.

Ben mesajları paylaşmaya kendi platformum ve takipçilerim ile devam edeceğim. Ama seni bu forumda da engelliyorum. Cevap vermeye değmezsin.

bunlar benim de ilgimi çekti. peşin fiyatına 9 taksit yapması güzel. ama laptop güzel mi acaba kullanan var mıdır
Lenovo LOQ ve HP Victus'lardan geçici süre uzak durun. Sorunlu modeller. İşlemcileri de fark etmiyor. AMD işlemcili yanan Lenovo LOQ haberleri de duyduk.

En güzeli Asus'a Acer'a yönelin.

Son düzenleme:
Bak şimdi bundan sonra "Herşeyi açık açık" yazacağım Bella Ramsey denen torpilli troliçenin hayranı. Sen elindeki R1 cihazının değeri düşmemesi için arızalı olduğu bilgisini sansürlemeye çalışıyorsun başka mantıklı açıklaması olamaz. "Malllluummmm" partine malum parti dendiği için de adama saldırıp duruyorsun.,

S1 modelinde sorun yaşadığımı videolu şekilde paylaşmama rağmen "S1" serisinde sorun yok diye geziyorsun. Yalana bayılıyorsun. Tedavi olman gerek.

S1'i yaşayan benle beraber herkesin mailini "Mesajınızı paylaşabilir miyim?" cevabına dönüş oldukça yazacağım. Biri benim. Şimdi elinde aynı cihaz var diye değeri düşmesinden korktuğun R1 cihazına bakalım. Diğer R1 mağdurlarının dönüşü oldukça da paylaşacağım.

Kullanıcı 1:

Alıntıyı görüntüle

Kullanıcı 2:

Alıntıyı görüntüle

Diğerlerinden onay geldikçe yazacağım. Sanıyorsun ki tek bir mecra var, herkes şikayetvara başvuracak.

Cihaz.TV videosunu izle dedim bir kulağından girip diğer kulağından çıkmış. Gerçi malum partililerin işlemcileri de pek bilgi işleyemiyor ama neyse :)

O zaman önerirken "monitör de almalısınız" diyeceksin. Böyle bir şey var mı Ak-Vada?

Aynen kanka aras kargo

Zihniyetine değil trollüğüne tepki gösteriyorum. Buna da saldırma demem torpilize bella hayranı ;)

Bas baya forumlarda yazdıklarını görüyoruz :D İnsanlara S1 ve R1 güvenilir gösteriyorsun. :D

Sen hayatımda gördüğün en normal malum partilisin. S1'deki arızayı ben insanlara video ile gösterdim. Halen yalan diyorsun. Onu da geçtim HP'nin cihazlarında problem var demek ile nasıl çıkara ulaştığımı acaip merak ediyorum. HP bizi kıskanıyor.

Ben mesajları paylaşmaya kendi platformum ve takipçilerim ile devam edeceğim. Ama seni bu forumda da engelliyorum. Cevap vermeye değmezsin.

Lenovo LOQ ve HP Victus'lardan geçici süre uzak durun. Sorunlu modeller. İşlemcileri de fark etmiyor. AMD işlemcili yanan Lenovo LOQ haberleri de duyduk.

1. Senin cihazın ikinci el ne olduğu belirsiz örnek olarak gösterilemez.
2. İlk attığın görsel r0 alo orda mısın.
3. 10 günde 1 tane bulmuşsun adamdan detay video falan al bari hala mail ssi atıyosun.
4. Çıkarı olan sen değilsin malumtv. Sen olaya sazan gibi atlayansın.
Siyasi görüşüme hala saldırman acziyetini ve kişiliğini gösteriyor.
r1019dan detay al bari konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorsan boş beleş mesajlar atma.
Bekliyorum buralardayım kaybolma gene.

Oo engelliyor kısmını yeni gördüm.E beklenen de oydu şaşırmadım yine.
r1019a'da inanmadım da neyse.Adam şikayetvara yazmıyor technopata donanımhabere reddite ekşisözlüke youtubea cihaztvye techolaya donanımarşivine yazmıyor çok kıymetli sana mail gönderiyor.Engel atma la konuşcaz.

Son düzenleme:
1. Senin cihazın ikinci el ne olduğu belirsiz örnek olarak gösterilemez.
Disk sayacına ve faturasına baktık. Daha bir aylık idi. Arıza var mı? Var. :)

2. İlk attığın görsel r0 alo orda mısın.
3. 10 günde 1 tane bulmuşsun adamdan detay video falan al bari hala mail ssi atıyosun.
Onay geldikçe paylaşacağım. Ben bazıları gibi insanların verilerini kafama göre paylaşıp satmıyorum.

Siyasi görüşüme hala saldırman acziyetini ve kişiliğini gösteriyor.
Sen adamlara malum partiye malum parti dediler diye küfür ediyorsun. O zaman sen acizsin :D

Oo engelliyor kısmını yeni gördüm.E beklenen de oydu şaşırmadım yine.
Arkamdan konuşama diye ara sıra mesajlarını görüntülüyorum. Merak etme ;)

Kullanıcı 1:

-- Ekran görüntüsü karışmış. Sildim. --

Kullanıcı 2:

Alıntıyı görüntüle

Aynen kanka aras kargo

Hocam bu arkadaş ve diğer victus severlerle bende tartıştım zamanında. İnadına her laptop önerisi isteyeni her forumda bulup yapıştırıyorlar bütçelerine göre bir victus 😂 bence para alıyorlar hp den. Kardeşim insanlar zar zor biriktirip bilgisayar alıyorlar sorunlu olduğu bariz cihazı neden öneriyorsun allah için ? Hayatınızda laptop mu sökmediniz madem sıkıntısız laptop sök laptobunu aynı yerdeki sensörün fotoğrafını çek bir kağıda kullanıcı adını yaz paylaş heryerde. Bu kadar kanıta rağmen inanmıyorsun ya 😂 arkadaş hp'nin ilk vukuatları da değil bu 1050 li 1650 li laptoplarında ki sıkıntılar bit bit bitmiyor. Hayır hadi Türkler yalan söylüyor redditte bile hp hakkında ısınıyor kötü tasarım throttle sorunları hall sensör sorunları diye başlık açıyorlar. Gerçi ingilizce öğrenmeye tenezzül etmediğiniz için anlamıyorsunuz tabii google çeviri de bir yere kadar. İşin kısası hasan hocam bunlarla uğraşılmaz. Ben asus ve aceri çok severim ama her laptobunu ve servisi yüzünden giriş modellerini önermiyorum. Msi fiyatları ve throttle cihazları zaten alt bütçede önerilmez. Clevo olmayan alt markalar + acerin asusun orta modelleri kalıyor elde sadece. Victus hayranlarıyla bir ara ısınmıyor cihaz kavgasındaydım deli gibi anakartsal throttle sahibi cihazı acerle asus modelleriyle karşılaştırıyorlar yazık. Millet size güvenip sıkıntılı cihaz alıyor cidden yazık.

Disk sayacına ve faturasına baktık. Daha bir aylık idi. Arıza var mı? Var. :)

Onay geldikçe paylaşacağım. Ben bazıları gibi insanların verilerini kafama göre paylaşıp satmıyorum.

Sen adamlara malum partiye malum parti dediler diye küfür ediyorsun. O zaman sen acizsin :D

Arkamdan konuşama diye ara sıra mesajlarını görüntülüyorum. Merak etme ;)
Adam sağlam s1deki sensörü alıp kendi cihazına takıp sana itelemiş de olabilir bir düşün.Başka s1 örneği var mı cevap vereyim yok.
Adamın şikayetini alıp paylaşırsan sana dava mı açacak. Mantık.dll bulunamadı.
3bin kişilik grupta mod alaycı siyasi göndermeler yapamaz yaparsa cevabını veririm.Buna izin veren malumtv asıl sorumlu da neyse.
Ben burdayım engel atan sensin.

Hocam bu arkadaş ve diğer victus severlerle bende tartıştım zamanında. İnadına her laptop önerisi isteyeni her forumda bulup yapıştırıyorlar bütçelerine göre bir victus 😂 bence para alıyorlar hp den. Kardeşim insanlar zar zor biriktirip bilgisayar alıyorlar sorunlu olduğu bariz cihazı neden öneriyorsun allah için ? Hayatınızda laptop mu sökmediniz madem sıkıntısız laptop sök laptobunu aynı yerdeki sensörün fotoğrafını çek bir kağıda kullanıcı adını yaz paylaş heryerde. Bu kadar kanıta rağmen inanmıyorsun ya 😂 arkadaş hp'nin ilk vukuatları da değil bu 1050 li 1650 li laptoplarında ki sıkıntılar bit bit bitmiyor. Hayır hadi Türkler yalan söylüyor redditte bile hp hakkında ısınıyor kötü tasarım throttle sorunları hall sensör sorunları diye başlık açıyorlar. Gerçi ingilizce öğrenmeye tenezzül etmediğiniz için anlamıyorsunuz tabii google çeviri de bir yere kadar. İşin kısası hasan hocam bunlarla uğraşılmaz. Ben asus ve aceri çok severim ama her laptobunu ve servisi yüzünden giriş modellerini önermiyorum. Msi fiyatları ve throttle cihazları zaten alt bütçede önerilmez. Clevo olmayan alt markalar + acerin asusun orta modelleri kalıyor elde sadece. Victus hayranlarıyla bir ara ısınmıyor cihaz kavgasındaydım deli gibi anakartsal throttle sahibi cihazı acerle asus modelleriyle karşılaştırıyorlar yazık. Millet size güvenip sıkıntılı cihaz alıyor cidden yazık.
He para alıyorum hpden.Sorunlu olduğu barizse zamanında söyleseydin almasaydık.İngilizce seviyemin kötü olduğunu nerden cıkardın.Victus hala giriş seviyesindeki en iyi soğutmaya sahip cihazdır.Soğutma kapasitesi üst seviye diye diye önerilen r9tler ile kapışır.Bütçesinde başka titreşimsiz maglev fan kullanan var mı bilmiyorum. Acer sahipleri titreşimi iyi bilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,523
Üyeler
183,297
Son üye
yunusyelgec
Geri