Temu indirim kodu önerisi

Doruka

80+
Reaksiyon skoru
5
Bildiğiniz temuda kullanabileceğim uğraştırmayacak bir indirim ve ya ucuza getirme yolu var mı?

Almak istediğin ürünü arama yerine yazıp ürüne tıkla.
Sonra uygulamayı kapat, aç.
Temuda arama yerine discount777 yaz
Eğer etkinlik hesabına tanımlıysa o ürünü indirim listesinde göreceksin

Önceden hesapta hiç satın alım vb yapmadım, sadece telefonumda yüklü duruyor. alacağım ürün bu sizce verir mi kuponu?

Önceden hesapta hiç satın alım vb yapmadım, sadece telefonumda yüklü duruyor. alacağım ürün bu sizce verir mi kuponu?
Dediğimi denemeniz gerek.

Ürünün aynısını bulamadım ama 50tl ucuzunu buldum. peki bu şekilde aldığımda minimum sepet tutarı hala 500tl'mi oluyor?
Aciliyeti yoksa alacağın ürünleri sepetine koy. Bir kaç saat geçtikçe sepetine bak. Sepetindeki ürünlerde sana özel indirim yapabiliyor...

500tl'den aşağı ürün almak için.
Tarayıcıyı telefondan aç, "temu led" yaz. Yukarıdan alışveriş bölümüne tıklayıp herhangi bir temu ürününü aç siteye git.
Uygulama açılacak ordan sepetine geçersen o ekranda altlimit uygulamıyor

Birden fazla üründe geçerli mi bu kral?
Kodumun uygulaması bana ne indirim veriyor ne kredi

2024 Kasımda falan yüklemiştim.
Hesap bilgilerini unutmayacağın bir yere yaz not al. Sora temuyu komple sil. 2 hafta - 1 ay boyunca indirme ve temu linklerine dahi tıklama. Süre tut. Sonra tekrar indir eski hesabına giriş yap. Bu şekilde yaptım. wincredit gelmiyordu. Direk wincredit geldi rebate100 ve discount777 aynı şekilde aktif oldu. Normalde hesabıma tanımlamıyordu.

Aciliyeti yoksa alacağın ürünleri sepetine koy. Bir kaç saat geçtikçe sepetine bak. Sepetindeki ürünlerde sana özel indirim yapabiliyor...

500tl'den aşağı ürün almak için.
Tarayıcıyı telefondan aç, "temu led" yaz. Yukarıdan alışveriş bölümüne tıklayıp herhangi bir temu ürününü aç siteye git.
Uygulama açılacak ordan sepetine geçersen o ekranda altlimit uygulamıyor
Peki hocam discount777 ile beraber çalışıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bu indirim uygulananları alırken normal fiyatından mı çıkıyor vergi yoksa indirimli fiyatından mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,001
Üyeler
187,914
Son üye
metza
Geri