Önceden hesapta hiç satın alım vb yapmadım, sadece telefonumda yüklü duruyor. alacağım ürün bu sizce verir mi kuponu?Almak istediğin ürünü arama yerine yazıp ürüne tıkla.
Sonra uygulamayı kapat, aç.
Temuda arama yerine discount777 yaz
Eğer etkinlik hesabına tanımlıysa o ürünü indirim listesinde göreceksin
Dediğimi denemeniz gerek.Önceden hesapta hiç satın alım vb yapmadım, sadece telefonumda yüklü duruyor. alacağım ürün bu sizce verir mi kuponu?
This item was discontinued
kablosuz kulaklık | hd mikrofonlu, led ekranlı şarj kutusu, otomatik eşleştirme | spor, bisiklet ve günlük kullanım i̇çin uygun, kulaklıklı tasarım, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
Sepetimden çıkarmama gerek var mı?Dediğimi denemeniz gerek.
Ben denediğimde sepetim boş oluyor geneldeSepetimden çıkarmama gerek var mı?
Ürünün aynısını bulamadım ama 50tl ucuzunu buldum. peki bu şekilde aldığımda minimum sepet tutarı hala 500tl'mi oluyor?Ben denediğimde sepetim boş oluyor genelde
Aciliyeti yoksa alacağın ürünleri sepetine koy. Bir kaç saat geçtikçe sepetine bak. Sepetindeki ürünlerde sana özel indirim yapabiliyor...Ürünün aynısını bulamadım ama 50tl ucuzunu buldum. peki bu şekilde aldığımda minimum sepet tutarı hala 500tl'mi oluyor?
Birden fazla üründe geçerli mi bu kral?Almak istediğin ürünü arama yerine yazıp ürüne tıkla.
Sonra uygulamayı kapat, aç.
Temuda arama yerine discount777 yaz
Eğer etkinlik hesabına tanımlıysa o ürünü indirim listesinde göreceksin
Uygulamayı yükleyeli ne kadar süre oldu?Birden fazla üründe geçerli mi bu kral?
Kodumun uygulaması bana ne indirim veriyor ne kredi
2024 Kasımda falan yüklemiştim.Uygulamayı yükleyeli ne kadar süre oldu?
Hesap bilgilerini unutmayacağın bir yere yaz not al. Sora temuyu komple sil. 2 hafta - 1 ay boyunca indirme ve temu linklerine dahi tıklama. Süre tut. Sonra tekrar indir eski hesabına giriş yap. Bu şekilde yaptım. wincredit gelmiyordu. Direk wincredit geldi rebate100 ve discount777 aynı şekilde aktif oldu. Normalde hesabıma tanımlamıyordu.2024 Kasımda falan yüklemiştim.
Peki hocam discount777 ile beraber çalışıyor mu?Aciliyeti yoksa alacağın ürünleri sepetine koy. Bir kaç saat geçtikçe sepetine bak. Sepetindeki ürünlerde sana özel indirim yapabiliyor...
500tl'den aşağı ürün almak için.
Tarayıcıyı telefondan aç, "temu led" yaz. Yukarıdan alışveriş bölümüne tıklayıp herhangi bir temu ürününü aç siteye git.
Uygulama açılacak ordan sepetine geçersen o ekranda altlimit uygulamıyor