Çözüldü✓ (ceptekamp.com) güvenilir değil benzer sitelere kanmayın

KalWardin

80+
Reaksiyon skoru
28
Instagram reklamında yarı fiyatına bisiklet iddiaları var. Websitesi hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım. Fiyatlar yarım saatliğine böyleymiş yazılana göre, site güvenilir midir nasıl anlayabilirim?
UYARI: Siteden ürün satın almayın.

Ekler

• Screenshot_2025-07-03-17-56-57-064_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-03-17-56-57-064_com.android.chrome.webp
    169.8 KB · Hit: 163
  • Screenshot_2025-07-03-17-57-39-782_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-07-03-17-57-39-782_com.android.chrome.webp
    89.4 KB · Hit: 126
Firma ismini internete gir yanına Şikayet, Şikayetvar gibisinden yaz Şikayetvar.com da eğer sorunluysa belli olur hocam

O kadar güvenilir ki, 30 haziranda açılmış bir site. Keklik avlama çalışıyorlar dikkat edin.
Uzun süre kullanmadığımız domainimiz düştü ve tekrardan alıp indirimlerimiz ile tanıtım amaçlı kampanyamızı başlattık lütfen hitapta bulunurken dikkat etmenizi rica ederiz, 07.08.2020 tarihinden bu yana ETBİS kaydımızın ve doğrulama karekodumuzun olduğunu da araştırmanızı ayrıca rica ederiz.

Uzun süre kullanmadığımız domainimiz düştü ve tekrardan alıp indirimlerimiz ile tanıtım amaçlı kampanyamızı başlattık lütfen hitapta bulunurken dikkat etmenizi rica ederiz, 07.08.2020 tarihinden bu yana ETBİS kaydımızın ve doğrulama karekodumuzun olduğunu da araştırmanızı ayrıca rica ederiz.
Benimde bir kaç internet sitem vardı, şuan kullanımda bile değil ancak hala yıllık para ödüyorum isim hakkı gitmesin diye.
İnternet üstünde satış yapan siteler böyle durumlara çok çok dikkat ederler.
Bana güvenilir gelmedi diğer insanları bilemem.
Eklediğim resimde uzun süre boşta olan siteye yorum yapan arkadaşlar bulunuyor.
30 haziranda açılan websitesi için ağustos 2024 nisan 2025 mayıs 2025 nasıl oluyor bu iş anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Etbis kaydıda 2020 görünüyor.
whois bakıldığında 30 haziran 2025 açılış olarak görünüyor. firma 2020 olabilir. ben internet sitesinden bahsediyorum.

Ekler

• dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.webp
    dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.webp
    76.1 KB · Hit: 51
Son düzenleme:
Geçenlerde bir anda spawn olup ifşa olunca kaybolan Beyazpazar'a ne kadar çok benziyorsunuz siz öyle (!) Domaini farklı yerden alın bir dahakine.

Arkadaşlar bu site büyük ihtimal dolandırıcı, gerçek değil, şubeleri bile yok, böyle sitelerin gerçek olduğunu anlamanın kolay yolu şubeleri var mı diye kontrol etmek, bu arada verdikleri adres random bir mahallenin adresi.

Etbis'e kayıt olununca güvenilir olunmuyor, beyazpazar'da kayıtlıydı herkesi dolandırdılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri