Ne tür bi dosya bu?Birkaç forumdan gördüğüm kadarıyla bu 3 antivirus taraması için "dengeli değil" denildi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Anlıyorum yani kaspersky gibi bir anti virüs yazılımınım bile bir virüs bulamadığı halde herhangi bir bilinirlik-güvenirliği olmayan, her forumda "her şeyde virüs gösteriyor" denilen anti virüs programının güvenirliğini neye göre doğruladığınızı merak ediyorum açıkçası.Belki ileride oyun hesabın çalınır. Başka bir şey olabileceğini düşünmüyorum. En sık açılan güvenlik konuları da zaten "hesabım çalındı nolcak şimdi".
Bi Relations kısmını ve behavior kısmını atar misinbir oyun için yardımcı bir tool
Kaspersky kullanıyorsan neden bir de Virus Total'de taratmaya gerek duyuyorsun ve bir konusunu açıyorsun ki? Ben de orasını anlayabilmiş değilim.Anlıyorum yani kaspersky gibi bir anti virüs yazılımınım bile bir virüs bulamadığı halde herhangi bir bilinirlik-güvenirliği olmayan, her forumda "her şeyde virüs gösteriyor" denilen anti virüs programının güvenirliğini neye göre doğruladığınızı merak ediyorum açıkçası.