Virustotal virus uyarısı

Fynne

80+
Reaksiyon skoru
0
Birkaç forumdan gördüğüm kadarıyla bu 3 antivirus taraması için "dengeli değil" denildi. Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
1751583716272.webp

Bir yıldır güncelleme almamış bir .exe dosyası. 🤔
Üç tane antivirüs virüs buldu diye bir şey olmaz ama bu ne?
Belki yapan kişi virüsü iyi saklamıştır.

Belki ileride oyun hesabın çalınır. Başka bir şey olabileceğini düşünmüyorum. En sık açılan güvenlik konuları da zaten "hesabım çalındı nolcak şimdi".

Belki ileride oyun hesabın çalınır. Başka bir şey olabileceğini düşünmüyorum. En sık açılan güvenlik konuları da zaten "hesabım çalındı nolcak şimdi".
Anlıyorum yani kaspersky gibi bir anti virüs yazılımınım bile bir virüs bulamadığı halde herhangi bir bilinirlik-güvenirliği olmayan, her forumda "her şeyde virüs gösteriyor" denilen anti virüs programının güvenirliğini neye göre doğruladığınızı merak ediyorum açıkçası.

Henüz tespit edilmemiş bir açık kullanıyorsa?
🕵️
Malware diyen analiz yapıp sonuç çıkarıyor.

Anlıyorum yani kaspersky gibi bir anti virüs yazılımınım bile bir virüs bulamadığı halde herhangi bir bilinirlik-güvenirliği olmayan, her forumda "her şeyde virüs gösteriyor" denilen anti virüs programının güvenirliğini neye göre doğruladığınızı merak ediyorum açıkçası.
Kaspersky kullanıyorsan neden bir de Virus Total'de taratmaya gerek duyuyorsun ve bir konusunu açıyorsun ki? Ben de orasını anlayabilmiş değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,030
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri