Instagramdaki butikler hakkında yardım

LawinJR

80+
Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar bu instagramdaki butiklerde güzel bir kaç t-shirt beğendim fakat bir şey fark ettim bir kaç sayfada da ayni ürün resmi var bire bir aynı çekim bu tip şeyler güvenilir midir yoksa dolandırıcılık olma ihtimali var mıdır ?

Çoğu dolandırıcı, kalitesiz ürün, çakma ürün, yanlış beden veya yanlış modeli gönderiyor başka güvenilir orijinal olan sitelerden alışveriş yap.

Arkadaşlar bu instagramdaki butiklerde güzel bir kaç t-shirt beğendim fakat bir şey fark ettim bir kaç sayfada da ayni ürün resmi var bire bir aynı çekim bu tip şeyler güvenilir midir yoksa dolandırıcılık olma ihtimali var mıdır ?
Hepsi en kotu kalite orjinalle alakası olmayan tekstil ürünleri, hepsi merterden ucuza tedarik edip pahalıya satıyor

T-shirt baskısı yapan yerler var her şehirde istediğin remi veriyorsun baskı yapıp veriyorlar kafan rahat. Bu tür yerler bana güven vermediği için çözümü bu şekilde buldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,688
Üyeler
189,904
Son üye
Berk Akyol
Geri