Arkadaşlar bu instagramdaki butiklerde güzel bir kaç t-shirt beğendim fakat bir şey fark ettim bir kaç sayfada da ayni ürün resmi var bire bir aynı çekim bu tip şeyler güvenilir midir yoksa dolandırıcılık olma ihtimali var mıdır ?
Ürünlerin hepsi replica çakma ürünler önermem.https://www.instagram.com/baggyy_style/ mesela burda var istediğim bir kaç t-shirt ama resimlerin aynısı başka yerde de var bilemedim
Hepsi en kotu kalite orjinalle alakası olmayan tekstil ürünleri, hepsi merterden ucuza tedarik edip pahalıya satıyorArkadaşlar bu instagramdaki butiklerde güzel bir kaç t-shirt beğendim fakat bir şey fark ettim bir kaç sayfada da ayni ürün resmi var bire bir aynı çekim bu tip şeyler güvenilir midir yoksa dolandırıcılık olma ihtimali var mıdır ?
replica olduğunun farkındayım tasarım t-shirt zaten bunlar ama aynısını gönderirlermi onu merak ettim sadeceÜrünlerin hepsi replica çakma ürünler önermem.
T-shirt baskısı yapan yerler var her şehirde istediğin remi veriyorsun baskı yapıp veriyorlar kafan rahat. Bu tür yerler bana güven vermediği için çözümü bu şekilde buldum.Arkadaşlar bu instagramdaki butiklerde güzel bir kaç t-shirt beğendim fakat bir şey fark ettim bir kaç sayfada da ayni ürün resmi var bire bir aynı çekim bu tip şeyler güvenilir midir yoksa dolandırıcılık olma ihtimali var mıdır ?