Lenovo laptop kapandı açılmıyor.

GGII

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba,

Lenovo LOQ 15ARP9 model laptopum yaklaşık 8 aylık ve garantisi devam ediyor.

Cihazı kullanırken bir anda, hiçbir uyarı vermeden kapandı. O andan itibaren hiç açılmıyor.

Şarj adaptörü farklı cihazlarda denenip sağlam olduğu teyit edildi.

Şarj ışığı da yanmıyor.

Cihazda sıvı teması, darbe, çizik ya da kullanıcı kaynaklı fiziksel hasar yok.

Online arıza formu üzerinden Lenovo’ya başvuru yaptım, aramalarını bekliyorum.

Aynı sorunu yaşayan var mı? Garanti sürecinde nasıl ilerleniyor, teknik servisin yaklaşımı nasıldı?

Tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Model: Loq 15ARP9

Laptopta normal bi şekilde oyun oynuyordum bi anda kapandı şuanda hiç bir şekilde açılmıyor şarj ışığı dahi yanmıyor.(Pili çıkartıp basılı tutmayı denedim.)
Model: Loq 15ARP9
Ortasından hafif bir yanık kokusu geliyor mu

Hayır öyle bi koku almadım.
Tamam o zaman ben bilmiyorum sadece yanmış mı diye sordum benimde aynı tarz lenovo bi laptopum vardı oyun oynarken bi anda gitti gidiş o gidiş anakart yanmış

• Beğen
Reaksiyonlar: GGII
Garantiye gönderin, uğraşmayın. 230 luk adaptör değişimide talep edin.

Tamam o zaman ben bilmiyorum sadece yanmış mı diye sordum benimde aynı tarz lenovo bi laptopum vardı oyun oynarken bi anda gitti gidiş o gidiş anakart yanmış
Böyle bi durumda servis bakar mı?

Kim bakacak, garanti kapsamında ki cihaza. İşlemci Hx intel mi?

Besleme yapmıyor. Siz adaptör sıkıntılı, yetmiyor; bu yüzden sıkıntı yaşayanlarıda gördüm deyin.

• Beğen
Reaksiyonlar: GGII
Adaptör yetersizliği veya anakart yanması bu iki secenekten biridir muhtemelen loq larda tek görülen sorunlar bunlar

Böyle bi durumda servis bakar mı?
Valla ben lenovonun servisini beğenmedim neden yandığı ile ilgili bi tanı bile koyamadılar laptopum garantim bittikten 1 ay sonra yandı garantiyede gönderemedim 30 binlarıl pcye tamir parası olarak 35 bin lira ücret istediler sen gönder gene

Geri