Yardım Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD 1ms 165hz

mershadow

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD 1ms 165hz, KTC H27T22C 27'' H27T22C 180Hz 1ms den iyi midir ?

limitin varsa 9 bin tl ye kadar çıkmanı öneriyorum 9 taksitle alsan bedava gibi gelir

Teknik özellikler açısından fark etmeye değer mi, açıklarsanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

limitin varsa 9 bin tl ye kadar çıkmanı öneriyorum 9 taksitle alsan bedava gibi gelir
Ara ara 6 küsürlere düşüyor 9k niye vereyim

G5 va kötü, va için g6 almanı öneririm. Eğer bütçen çıkmıyorsa ktc olanı alabilirsin.

G5 va kötü, va için g6 almanı öneririm. Eğer bütçen çıkmıyorsa ktc olanı alabilirsin.
O kadar bütçem yok KTC iyi gibi duruyor. Ama bende AMD GPU var, KTC’de FreeSync Premium yok. Normal FreeSync’de ise HDR uyumu ve 120 Hz FreeSync stabil değilmiş doğru mu bu ?

O kadar bütçem yok KTC iyi gibi duruyor. Ama bende AMD GPU var, KTC’de FreeSync Premium yok. Normal FreeSync’de ise HDR uyumu ve 120 Hz FreeSync stabil değilmiş doğru mu bu ?
Bu bütçelerde hdr’ı yok gibi sayın. Stabilite sorunu modelden modele göre değişir. Eğer iyi çalışıyorsa freesync veya freesync premium olmasının önemi yok. Günümüz modellerinde pazarlama stratejisi olarak kullanılıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri