Telefon önerisi lazım

onuresen

80+
Reaksiyon skoru
112
Bütçe
11000
Agalar başlıkta da belirttiğim gibi telefon önerisine ihtiyacım var
Bütçe 11.000
Ben Xiaomi redmi note 14 düşünüyorum 256lık
Varsa daha iyi önerileriniz bekliyorum
Kamera tırt olmasın iş amaçlı bir telefon olacak. Hafıza 128 olsa da olur
Bütçe 12ye kadar esner max
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler

Agalar başlıkta da belirttiğim gibi telefon önerisine ihtiyacım var
Bütçe 11.000
Ben Xiaomi redmi note 14 düşünüyorum 256lık
Varsa daha iyi önerileriniz bekliyorum
Kamera tırt olmasın iş amaçlı bir telefon olacak. Hafıza 128 olsa da olur
Bütçe 12ye kadar esner max
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
Düşük bütçe ise 9 bine Samsung A16 alabilirsin. Xiaomi alma yazılımı kötü.

Yani kullanmadan bence böyle demeniz üzücü bir çok cihazı kullandım fakat samsungun arayüzü telefonu zorluyor . mi ler daha iyi ayrıca a16 arkadaşımda var rezalet bir şey
Çok kullandım, en güçlü Xiaomi cihazlar bile kasıyor her yerinden reklam fırlıyorken Samsungun en giriş seviyesi cihazları bile gayet iyi çalışıyor. Exynos işlemcili olanları kullanan tanıdıklarım bile memnun.

Çok kullandım, en güçlü Xiaomi cihazlar bile kasıyor her yerinden reklam fırlıyorken Samsungun en giriş seviyesi cihazları bile gayet iyi çalışıyor. Exynos işlemcili olanları kullanan tanıdıklarım bile memnun.
burda üst seviyeden bahsetmiyoruz a16 kötü bir cihaz parasınını hak etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi...um=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.35 kanka aynı telefon pttavmde 11.000 TL buradan alsak sıkıntı çıkar mı ki
Sağ olasın bu arada öneri için
tr garantili almaya çalış knk

Düşük bütçe ise 9 bine Samsung A16 alabilirsin. Xiaomi alma yazılımı kötü.
A16 8/256 olanı da aynı fiyat aslında note 13 proyla ikisi arasından samsungda mı kal diyosun

Garanti falan çok da dert değil kanka 5-6 ay işimizi görsün kamerası da çöp olmasın kafi
İdarelik olacak yani bu telefon ram ve işlemcisi iyi olsun arayüzü yormasın yeterli yani

A16 8/256 olanı da aynı fiyat aslında note 13 proyla ikisi arasından samsungda mı kal diyosun

Garanti falan çok da dert değil kanka 5-6 ay işimizi görsün kamerası da çöp olmasın kafi
İdarelik olacak yani bu telefon ram ve işlemcisi iyi olsun arayüzü yormasın yeterli yani
O zaman üzmez telefonu alınca reklamları kapatabileceğiniz bazı videolar mevcut onlara bakarsanız çok faydalı olur hayırlı olsun şimdiden

Hangi konuda kötü tam olarak? Veya hangi ciddi donanım farkı var da hem daha fazla para verilip hem Xiaominin reklamlı arayüzü kullanılsın?

A25'e bakılabilir. Xiaomi'lerin özellikle Redmi serisi cihazlarındaki arayüz performansı, arayüzden ötürü kamera performansı daha detaylı araştırmayı gerektirir.

13.6k fiyata kadar çıkılabiliyorsa Phone 1'e bakılmalı.

Yani kullanmadan bence böyle demeniz üzücü bir çok cihazı kullandım fakat samsungun arayüzü telefonu zorluyor . mi ler daha iyi ayrıca a16 arkadaşımda var rezalet bir şey
Cümlenin uygun bir dille başlayıp A16 hakkında bahsederken ''rezalet'' yazılması işin anlamını bozar.

https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi...um=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.35 kanka aynı telefon pttavmde 11.000 TL buradan alsak sıkıntı çıkar mı ki
Sağ olasın bu arada öneri için
PttAVM'de satılan ürünlerin satış sonrası destekleri muamma üstelik ithalatçi garantili satılan telefonların sahte IMEI'yle gelme ihtimalî de bulunuyor.

En güçlü Xiaomi cihazlar ''bile''; yani onların da içinde olduğu şekilde Xiaomi cihazlar kasıyor demek bu, söz konusu sadece üst segment değil. A16'nın parasını hak etmeyen bir cihaz olduğuysa gerçek değil, özelliklerine göre yorumlamak gerekir.

İkinci el ne zaman alsak hep bi süre sonra sıkıntı çıktı kötüsünü de alacak olsam sıfır almayı tercih ederim. Sıfır önerin varsa yorumlardakilerden farklı olarak bekliyorum kanka

A25'e bakılabilir. Xiaomi'lerin özellikle Redmi serisi cihazlarındaki arayüz performansı, arayüzden ötürü kamera performansı daha detaylı araştırmayı gerektirir.

13.6k fiyata kadar çıkılabiliyorsa Phone 1'e bakılmalı.

Cümlenin uygun bir dille başlayıp A16 hakkında bahsederken ''rezalet'' yazılması işin anlamını bozar.

PttAVM'de satılan ürünlerin satış sonrası destekleri muamma üstelik ithalatçi garantili satılan telefonların sahte IMEI'yle gelme ihtimalî de bulunuyor.

En güçlü Xiaomi cihazlar ''bile''; yani onların da içinde olduğu şekilde Xiaomi cihazlar kasıyor demek bu, söz konusu sadece üst segment değil. A16'nın parasını hak etmeyen bir cihaz olduğuysa gerçek değil, özelliklerine göre yorumlamak gerekir.
A25 ile 26 arasında 500 lira fark var 26 almak daha mantıklı olmaz mı ısındım gibi bu telefona

Geri