baskayahusyn
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
850bin bütçem var ama hangi motoru daha iyi hangi paketi daha dolu bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Son düzenleme:
Peki en az sorun çıkartanı hangisidir bide manuel mi yoksa otomatik mi tercih etmeliyim aile aracı olacak 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyoruzJettalarda tutan motor 1.6 TDI, 1.4 TSI, 1.2 TSI olarak sıralanıyor genelde. Performans olarak 1.4 TSI, 1.2 TSI, 1.6 TDI olarak sıralanır.
Trendlıne, Comfortlıne, Hıghlıne olarakta boştan doluya sıralanır.
Bide bu bluemotion nedir abi nefarkı varJettalarda tutan motor 1.6 TDI, 1.4 TSI, 1.2 TSI olarak sıralanıyor genelde. Performans olarak 1.4 TSI, 1.2 TSI, 1.6 TDI olarak sıralanır.
Trendlıne, Comfortlıne, Hıghlıne olarakta boştan doluya sıralanır.
Motor olarak kronik sorunu olmayan benzinli araç her zaman 1 adım öndedir. O bütçede alınacak 1.6 TDI her türlü yüksek KM olacağından illa belli başlı ufak/büyük sorunlar çıkartacaktır diye düşünüyorum. Manuel şahsen tercihim olur, bu 3 motorlu araçtada kuru kavrama 7 ileri DSG mevcut, 160-170K KM den sonra kavrama, volan sorunu, 200'den sonra direkt şanzıman sorunu çok muhtemel. O bütçede de temiz ve düşük KM için manuel daha iyi olur.Peki en az sorun çıkartanı hangisidir bide manuel mi yoksa otomatik mi tercih etmeliyim aile aracı olacak 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyoruz
Bildiğim kadarıyla bir tık daha yeni nesil, düşük yakıt tüketimi iddiası var.Bide bu bluemotion nedir abi nefarkı var