VW Jetta Alıcam yardım

Reaksiyon skoru
0
850bin bütçem var ama hangi motoru daha iyi hangi paketi daha dolu bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Jettalarda tutan motor 1.6 TDI, 1.4 TSI, 1.2 TSI olarak sıralanıyor genelde. Performans olarak 1.4 TSI, 1.2 TSI, 1.6 TDI olarak sıralanır.
Trendlıne, Comfortlıne, Hıghlıne olarakta boştan doluya sıralanır.

Jettalarda tutan motor 1.6 TDI, 1.4 TSI, 1.2 TSI olarak sıralanıyor genelde. Performans olarak 1.4 TSI, 1.2 TSI, 1.6 TDI olarak sıralanır.
Peki en az sorun çıkartanı hangisidir bide manuel mi yoksa otomatik mi tercih etmeliyim aile aracı olacak 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bu bluemotion nedir abi nefarkı var

Peki en az sorun çıkartanı hangisidir bide manuel mi yoksa otomatik mi tercih etmeliyim aile aracı olacak 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyoruz
Motor olarak kronik sorunu olmayan benzinli araç her zaman 1 adım öndedir. O bütçede alınacak 1.6 TDI her türlü yüksek KM olacağından illa belli başlı ufak/büyük sorunlar çıkartacaktır diye düşünüyorum. Manuel şahsen tercihim olur, bu 3 motorlu araçtada kuru kavrama 7 ileri DSG mevcut, 160-170K KM den sonra kavrama, volan sorunu, 200'den sonra direkt şanzıman sorunu çok muhtemel. O bütçede de temiz ve düşük KM için manuel daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bu bluemotion nedir abi nefarkı var
Bildiğim kadarıyla bir tık daha yeni nesil, düşük yakıt tüketimi iddiası var.

Ben jetta 1.6 tdi dsg kullandim cok memnundum 200 kmde aldim 260 km de sattim dsg yi duzgun kullanirsan hicbise olmaz sorunsuzluk dersende 1.4 tsi motorlar daha sorunsuz

Eski jettası olan biri olarak tek kelime ile uzak dur.
Gereksiz masraflarından bıktırıyor.
2016 üstü al bir corolla yada civic kevfine bak.
Şimdi nedesek boş gelecek ancak kullanmaya başlayınca anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,043
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri