WINDOWS 11 DÜZELMİŞ HANTALLIK AZALMIŞ

Win 11 i kesinlikle optimize edin. Üstteki arkadaşta 4.3 gb sanal bellek kullanıyor mesela.

Ekler

• optimize win 11.webp
    optimize win 11.webp
    48.3 KB · Hit: 12
Win11 24H2 den bahsediyorsan en sorunlu windows 11 sürümü şuanda globalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CPU tarafını ss atar mısın işlemlere bakıcam
1751813162541.webp

1751813049616.webp

gerisi önemsiz zaten

Ekler

• 1751813124842.webp
    1751813124842.webp
    129.1 KB · Hit: 4
  • 1751813146274.webp
    1751813146274.webp
    129.1 KB · Hit: 4
windows 10 ne zaman destegi biter o zaman gecilir. bu sene destek bitecek diye 11'e gectim pismanim. evde 2 pc var ikisinde de ayni problemleri yasiyorum donanimlar cok benzer.

blizzardin hots oyununu 3-5 defa kapatip acmam gerekiyor ki oyun play moduna girsin yoksa servera baglanmiyor bile. butun firewall ayarlari falan ayarli izinli ama yok olmuyor. bluetooth kulaklik handsfree iptal etmeme ragmen her resetten sonra kendini yeniden aktiflestiriyor. acik olursa kulakliktan ses gelmiyor. aygit yoneticisinden iptal etmem birsey degistirmiyor.

baska dogru duzgun oyun oynamiyorum. benim tek oyunumda konusamayacak ve oyuna baglanamayacaksam ne anlami kaldi ki? windows 12 ciktigi gibi gecerim artik.

windows 10 da iken hic problem yoktu.

Burası değil kankam, Bu arkaplan işlemlerini gruplara ayırıp aşağı in windows arkaplanişlemleri sayısı lazım bana, bide CPU bölümünde İşlemler ve Threads sayıları var onlar önemli asıl.

1751813165643.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows 10 ne zaman destegi biter o zaman gecilir. bu sene destek bitecek diye 11'e gectim pismanim. evde 2 pc var ikisinde de ayni problemleri yasiyorum donanimlar cok benzer.

blizzardin hots oyununu 3-5 defa kapatip acmam gerekiyor ki oyun play moduna girsin yoksa servera baglanmiyor bile. butun firewall ayarlari falan ayarli izinli ama yok olmuyor. bluetooth kulaklik handsfree iptal etmeme ragmen her resetten sonra kendini yeniden aktiflestiriyor. acik olursa kulakliktan ses gelmiyor. aygit yoneticisinden iptal etmem birsey degistirmiyor.

baska dogru duzgun oyun oynamiyorum. benim tek oyunumda konusamayacak ve oyuna baglanamayacaksam ne anlami kaldi ki? windows 12 ciktigi gibi gecerim artik.
Windows 10 desteği kesinlikle bitmemeli, kapitalist microsoft zorla dayatıyor. Stabil olan işletim sistemini saçma sapan kapatıyorlar. Herkes nasıl Win7 yi arıyorsa şuan 10 yıl sonrada Win10 arıyacaklar.

Win 10 Eylül gibi güncelleme almayı bırakacak. Ondan sonra liman belli Win10 LTSC 😄

1,5 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı daha . benimki ddr5 32 gb'lı bi sistem. belki çok ram yiyordur ama bana sıkıntı yapmıyor.

Evet 4 yıldır ara ara yükleyip hantallığını kontrol ederdim ve düzelmiş diyebilirim 2 aydır kullanıyorum bal kaymak olmuş forumlarda win 11 kötüleyen ben pes ediyorum bençe çıkın çıkın gelin sisteminiz modern sistem olursa sorunlarla karşılaşma olasılığınız dahada azalacak bence.
milyon kez temir format attım her seferinde de farklı bir sorun yaşadım. Son 24H2 yi kurdum 2 hafta önce klavyeyi sök tak yapmadan çalışmıyor. Örneğin uyku moduna aldım bilgisayarımı tekrar açtığımda ekran siyah kalıyor klavye ile space basmadan açamıyorum onun içinde uyku moduna alınsa bile klavyeyi sök tak yapmam gerekiyor.

ugraşasım gelmiyo biliyonmu yok o hizmeti kapat yok şu hizmeti kapat, hiçbirtürlü sınıra dayanmıyor zaten bende abandım ne varsa açın lan dedim her hizmet açık şuan
Kanka benim normal windows değil, Ghost spectre varya custom windowslar onları indirdim yıllar önce hosuma gitti kullanıyom öyle, ama temel kullanıcı için tavsiye edilmiyor, sorun çıktıgı zaman manuel çözmen gerekiyor hizmetler kapalı oldugu için.

milyon kez temir format attım her seferinde de farklı bir sorun yaşadım. Son 24H2 yi kurdum 2 hafta önce klavyeyi sök tak yapmadan çalışmıyor. Örneğin uyku moduna aldım bilgisayarımı tekrar açtığımda ekran siyah kalıyor klavye ile space basmadan açamıyorum onun içinde uyku moduna alınsa bile klavyeyi sök tak yapmam gerekiyor.
İnan dün bir uyku deneyim dedim aldim geri açtım acildi ben şeye bagliyorum bios guncellemeleri ve chipset driverlar her islemcinin farkli bunlarin bazinda bu isletim sistemi sorun yapiyor sanirim chipset bios sorunlu ciktiysa falan bende 7800x3D x670e son bios ve chipset guncelledim inanılmaz sorunsuz hızlı oldu win 11

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,680
Üyeler
184,202
Son üye
serddar
Geri