Internet cayma bedeli (5800tl)

Reaksiyon skoru
19
100mpbs kablonet kullanıyordum. altyapı olarak 1000mpbs türknet çekildi. kabloneti aradım ve cayma bedelini 5800TL dediler. fazla değil mi bu?

100mpbs kablonet kullanıyordum. altyapı olarak 1000mpbs türknet çekildi. kabloneti aradım ve cayma bedelini 5800TL dediler. fazla değil mi bu?
Fazla ya ne kadardır kullaniyosunuz yani taahutun bitmesine ne kadar kaldi

7 ay kaldıysa 7 aylık indirimli ücretten fazlasını isteyemezler, onun dışında böyle ücretler çıkar normal çünkü firma ayda 300tl indirim yapıyorum bile dese 17 aydan 5100TL yapar ki 300TL az bir rakam genelde kâğıt üzerinde daha fazla indirim yazıyorlar.

İnternetle ciddi bir sorununuz yoksa 7 ay kullanın taahhüt bitmeye yakın türknete geçersiniz.

7 ay kaldıysa 7 aylık indirimli ücretten fazlasını isteyemezler, onun dışında böyle ücretler çıkar normal çünkü firma ayda 300tl indirim yapıyorum bile dese 17 aydan 5100TL yapar ki 300TL az bir rakam genelde kâğıt üzerinde daha fazla indirim yazıyorlar.

İnternetle ciddi bir sorununuz yoksa 7 ay kullanın taahhüt bitmeye yakın türknete geçersiniz.
her ay geçtikce taahhüt artcak mı peki

7 ay kaldı taahhüttün bitmesine. 24 aylıktı
Normalde 12 aydan uzun süreli taahhütlerde cayma bedeli konulamaz diye bir madde var.
Bu konuyu baya araştırdım ancak devlet firmadan yana. Öbür sitede baya uzun bir konu var bu sorun hakkında. Her türlü firma haklı maalesef.

her ay geçtikce taahhüt artcak mı peki
Şuan büyük ihtimalle 7 ay kullansanız da herhangi bir zaman kapattırsanız da sizden kalan 7 aylık abonelik ücretini isteyecekler. Ya ay ay kullanıp ödersiniz ya da kapatıp aynı ücreti cayma bedeli adı altında ödersiniz. O yüzden kullanın derim 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde 12 aydan uzun süreli taahhütlerde cayma bedeli konulamaz diye bir madde var.
Bu konuyu baya araştırdım ancak devlet firmadan yana. Öbür sitede baya uzun bir konu var bu sorun hakkında. Her türlü firma haklı maalesef.
Aslında abone haklı ama bu uğraşmaya değecek bir süreç değil, firmalar durumu kabullenmiyor boş yere aylarca uzayan bir süreç oluyor. Çoğu sözleşme de bu olayı kılıfına uyduruyor 12+12 ay taahhüt vs gibi.

5 para talep edemezler. Kanunla bu durum düzenlenmiş. Eklediğim resimleri iyice incele.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    77.7 KB · Hit: 31
  • 2.webp
    2.webp
    186.1 KB · Hit: 36
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,089