KMustafaP35
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
burayı nerden aldığınızı atar mısınız?5 para talep edemezler. Kanunla bu durum düzenlenmiş. Eklediğim resimleri iyice incele.
burayı nerden aldığınızı atar mısınız?5 para talep edemezler. Kanunla bu durum düzenlenmiş. Eklediğim resimleri iyice incele.
tamamdır teşekkürler.12+12ay olarak 2 sözleşme var ise yapacak bir şey yok. Zamanını bekleyip iptal edeceksin.
Cayma bedeline bak be 2 yıllık internet parası100mpbs kablonet kullanıyordum. altyapı olarak 1000mpbs türknet çekildi. kabloneti aradım ve cayma bedelini 5800TL dediler. fazla değil mi bu?
Hocam o iş öyle değil.5 para talep edemezler. Kanunla bu durum düzenlenmiş. Eklediğim resimleri iyice incele.
Aslında dilekçe gönderince çözüyorlar diye biliyorum. Bende araştırmıştım tanıdıklara falan sormuştum ve firmaların yaptıgı çoğu şey gerçekten yasak normalde 24 ay taahüt diye bir şey yok ve uğraşırsan fes ettirebiliyoruz ama uğraşmak lazımNormalde 12 aydan uzun süreli taahhütlerde cayma bedeli konulamaz diye bir madde var.
Bu konuyu baya araştırdım ancak devlet firmadan yana. Öbür sitede baya uzun bir konu var bu sorun hakkında. Her türlü firma haklı maalesef.
öyle yapacağım gibiCayma bedeline bak be 2 yıllık internet parası. Bu arada türknet ufak bi bölümünü karşılıyodu şu an ne kadar bilmiyorum. 100mbps de yeterli 7 ay bekle noolcak
babam üstünePdf olarak indiriyor. Kendin indirip bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abonelik senin üstüne mi veya ailenden kimin üstüne
Babanın edevlet üstünden iptalini kolayca yaparsın. Tüketici hakem heyetine bir dilekçe yazın (ücretsiz ve edevlet üzerinden) Benim tahhütüm 12 ayı geçti iptal edersem benden şu kadar cayma ücreti talep ediyorlar diye dilekçe yaz. Gelen yanıtı görünce zaten hemen iptal edersin. Hakkını savunmaz isen bu sivrisinekler kanını emer durur.öyle yapacağım gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
babam üstüne
tamamdır çok sağolBabanın edevlet üstünden iptalini kolayca yaparsın. Tüketici hakem heyetine bir dilekçe yazın (ücretsiz ve edevlet üzerinden) Benim tahhütüm 12 ayı geçti iptal edersem benden şu kadar cayma ücreti talep ediyorlar diye dilekçe yaz. Gelen yanıtı görünce zaten hemen iptal edersin. Hakkını savunmaz isen bu sivrisinekler kanını emer durur.