Internet cayma bedeli (5800tl)

12+12ay olarak 2 sözleşme var ise yapacak bir şey yok. Zamanını bekleyip iptal edeceksin.

Pdf olarak indiriyor. Kendin indirip bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abonelik senin üstüne mi veya ailenden kimin üstüne

Ekler

• 3.webp
    3.webp
    47.3 KB · Hit: 23
100mpbs kablonet kullanıyordum. altyapı olarak 1000mpbs türknet çekildi. kabloneti aradım ve cayma bedelini 5800TL dediler. fazla değil mi bu?
Cayma bedeline bak be 2 yıllık internet parası :D. Bu arada türknet ufak bi bölümünü karşılıyodu şu an ne kadar bilmiyorum. 100mbps de yeterli 7 ay bekle noolcak

5 para talep edemezler. Kanunla bu durum düzenlenmiş. Eklediğim resimleri iyice incele.
Hocam o iş öyle değil.

Normalde 12 aydan uzun süreli taahhütlerde cayma bedeli konulamaz diye bir madde var.
Bu konuyu baya araştırdım ancak devlet firmadan yana. Öbür sitede baya uzun bir konu var bu sorun hakkında. Her türlü firma haklı maalesef.
Aslında dilekçe gönderince çözüyorlar diye biliyorum. Bende araştırmıştım tanıdıklara falan sormuştum ve firmaların yaptıgı çoğu şey gerçekten yasak normalde 24 ay taahüt diye bir şey yok ve uğraşırsan fes ettirebiliyoruz ama uğraşmak lazım

Cayma bedeline bak be 2 yıllık internet parası :D. Bu arada türknet ufak bi bölümünü karşılıyodu şu an ne kadar bilmiyorum. 100mbps de yeterli 7 ay bekle noolcak
öyle yapacağım gibi

Pdf olarak indiriyor. Kendin indirip bakabilirsin.

Abonelik senin üstüne mi veya ailenden kimin üstüne
babam üstüne

Ben de türknet'e geçeceğim. Benimde taahhütün bitmesine 4 ay kaldı. Bildiğim kadarıyla kanuna göre aboneliğin 1. yılı dolduktan sonra cayma bedeli ödemeden çıkılabiliyor. Ama tabi iss'lere güven olmaz. Ben de işimi garantiye almak için taahhütün bitmesini bekleyeceğim. Sana da tavsiyem budur. İşini garantiye al. Boş yere cayma bedeli ödeme.

öyle yapacağım gibi

babam üstüne
Babanın edevlet üstünden iptalini kolayca yaparsın. Tüketici hakem heyetine bir dilekçe yazın (ücretsiz ve edevlet üzerinden) Benim tahhütüm 12 ayı geçti iptal edersem benden şu kadar cayma ücreti talep ediyorlar diye dilekçe yaz. Gelen yanıtı görünce zaten hemen iptal edersin. Hakkını savunmaz isen bu sivrisinekler kanını emer durur.

Babanın edevlet üstünden iptalini kolayca yaparsın. Tüketici hakem heyetine bir dilekçe yazın (ücretsiz ve edevlet üzerinden) Benim tahhütüm 12 ayı geçti iptal edersem benden şu kadar cayma ücreti talep ediyorlar diye dilekçe yaz. Gelen yanıtı görünce zaten hemen iptal edersin. Hakkını savunmaz isen bu sivrisinekler kanını emer durur.
tamamdır çok sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,819
Üyeler
183,470
Son üye
Kryll
Geri