Fiziksel kart önerisi

Verias

80+
Reaksiyon skoru
19
İyi akşamlar internette alışveriş yapabileceğim oyun,yemek vs.. cashback ve güvenli önerebileceğiniz kart varmı

Aklımdakiler;
-Tami
-Papara
-Nays

NOT: 18 yaşımı doldurdum ondan yana bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum şimdiden teşekkürler

Nays al geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parolapara karta var sanırım

Nays al geç

Parolapara karta var sanırım
Bazı konularda atm de para yatırılmadığı söyleniyordu nays ta böyle bir durum mevcut mu?

İyi akşamlar internette alışveriş yapabileceğim oyun,yemek vs.. cashback ve güvenli önerebileceğiniz kart varmı

Aklımdakiler;
-Tami
-Papara
-Nays

NOT: 18 yaşımı doldurdum ondan yana bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum şimdiden teşekkürler
Ben uption kullanıyorum bildiğim kadarıyla aktif Bankası alt yapisindaydi cashbackleri güzel YouTube Spotify özellikle

Bazı konularda atm de para yatırılmadığı söyleniyordu nays ta böyle bir durum mevcut mu?
işden yatırırken hiçbir sorun yaşamadım qr la da yatırırken hiçbir sorun yaşamadım

Ben uption kullanıyorum bildiğim kadarıyla aktif Bankası alt yapisindaydi cashbackleri güzel YouTube Spotify özellikle
Karışık bir kart ne yalan atim 😅

işden yatırırken hiçbir sorun yaşamadım qr la da yatırırken hiçbir sorun yaşamadım
Peki hocam bir sınırlama ve aidat varmı kartta müşteri olmanız gerekiyor diyor sitesinde nasıl olurum diye tıkladığımda sayfa bomboş bu onaysız hesaplar için mi geçerli?

Peki hocam bir sınırlama ve aidat varmı kartta müşteri olmanız gerekiyor diyor sitesinde nasıl olurum diye tıkladığımda sayfa bomboş bu onaysız hesaplar için mi geçerli?
aidat yok bana 100k limit vermişler yükleme için

Uygulamayi diyorsaniz kesinlikle katılıyorum

Yinede bir araştıracağım teşekkürler

Peki hocam son olarak her hangi bir atm de kullanabilirmiyim enson banka uyumsuzluğu mu ne kartı yutmuştu atm
ziraat akbank iş bankası bunlarda denedim hepsinde oluru nedir bilmiyorum

ziraat akbank iş bankası bunlarda denedim hepsinde oluru nedir bilmiyorum
Teşekkürler hocam Naysı bir araştırıp öyle karar vermeyi düşünüyorum fikir ve sorularıma yanıtınız için teşekkürler sizede @By_melih

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri