Öneri 55K Bütçe Telefon Önerisi (TR)

Hocam evet zaten S24U seçenekler arasında. Kayıt işini çözerim sorun yok.

Seçenekler;
  • YD iPhone 16 Pro ya da Pro Max
  • YD Kayıtlı Pixel 9 ya da 9 Pro
  • TR S24U
iPhone işletim sistemine laf edilemez. Bana kalırsa en premium, en detaylı, en özel işletim sistemi. Fakat cihazın donanımı, Apple stratejileri falan o paraya değmez.

S24U alın, kayıt ile de uğraşmayın. Telefonu 5+ yıl kullanacaksanız iPhone öneririm ama. 5 Yıl sonra S24U kaça gider bilmem ama iPhone yine bi 30 - 35 civarına net gider. Uzun vadede ekonominizi kısmen koruyor.

yok kral alınca bari uzun götürsün biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk yd samsungu nasıl kayıt edicen
Pixel için dedim onu knk, YD Samsung da kayıt ediliyor aslında da şu an açık değilmiş, şu an açık olan Xiaomi ve Pixel.

Pixel için dedim onu knk, YD Samsung da kayıt ediliyor aslında da şu an açık değilmiş, şu an açık olan Xiaomi ve Pixel.
kanka açık değil ya ondan çok riske atılmaz alıp kullandım diyelim 8 ay sonra gelmedi o zaman napcan

kanka açık değil ya ondan çok riske atılmaz alıp kullandım diyelim 8 ay sonra gelmedi o zaman napcan
Knk zaten Samsung S24U alırsam TR alıcam, Pixel de açık şu an. YD iPhone sadece açık değil ve ihtimali yok, onu da bakıcaz şimdilik 4 ay idare ederim diye düşünüyorum sırf iPhone hatrına.

Bütçen 55k'ya düştüğü için S24U alabilirsin.

YD Alıp Kayıt işini çözebilirim diyorsan Google Pixel telefonlarda gayet iyi.
Hatta Sarı Site de bütçenin daha altına telefonlar var, bi bak derim.
https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-google-pixel-9-pro ( 9 PRO )
https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-google-pixel-9-pro-xl ( 9 PRO XL )
Merhaba bende bu bütçede telefon bakıyorum s25+ düşünüyorum şuan ancak bu pixel 9 prolarda aklıma yatmadı değil nasıldır telefonlar ?

Merhaba bende bu bütçede telefon bakıyorum s25+ düşünüyorum şuan ancak bu pixel 9 prolarda aklıma yatmadı değil nasıldır telefonlar ?
İkisi de üzmez. Donanım karşılaştırması yapıp alabilirsiniz. Benim tercihim Pixel 9 PRO Olurdu, Saf android denemek için.

İkisi de üzmez. Donanım karşılaştırması yapıp alabilirsiniz. Benim tercihim Pixel 9 PRO Olurdu, Saf android denemek için.
Merak etmiyor değilim telefonuda kayıt olayı biraz korkutuyor malum ülkemizde bir gün bir günü tutmuyor

Geri