3050 li lenovo loq nasıldır ?

https://amzn.eu/d/8IS9Rqp arkadaşlar bu laptop nasıl ofis için alacağım 5/6 yıl götürür mü içinde oyun oynanmayacak . Eğer götürmezse öneriniz var mıdır
Götürür hocam güzel laptop bence arkadaşların başka önerisi olur mu bilmiyorum ama daha iyisi olduğunu sanmıyorum bu fiyata ara sıra oyun oynamak istersenizde üzmez bu laptop 6gb vram var içinde 4 değil en azından

Götürür hocam güzel laptop bence arkadaşların başka önerisi olur mu bilmiyorum ama daha iyisi olduğunu sanmıyorum bu fiyata ara sıra oyun oynamak istersenizde üzmez bu laptop 6gb vram var içinde 4 değil en azından
Teşekkür ederim hocam çekiyorum ben bu laptopu

7235hs çok düşük 7435hsnin altına düşmeyin mümkünse

Bu fiyata var mı hocam o işlemci acaba ?
Yok tabi ki hocam.

Ofiste kullanılacak oyun oynamayacağız
Siz bilirsiniz hocam ofis ama ne ofisi bilmediğimden bir şey diyemiyorum. Mühendislik mimarlık işiyle uğraşan bir ofisse 4 core 8 thread işlemcili laptop alınmaz. E-ticaret üzerinedir stok takibi uygulaması falan kullanılacaktır falansa alınabilir.

Geçenlerde 28k ya 4050 vardı
Hangi model vardı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok tabi ki hocam.

Siz bilirsiniz hocam ofis ama ne ofisi bilmediğimden bir şey diyemiyorum. Mühendislik mimarlık işiyle uğraşan bir ofisse 4 core 8 thread işlemcili laptop alınmaz. E-ticaret üzerinedir stok takibi uygulaması falan kullanılacaktır falansa alınabilir.
Aynen hocam haklısınız ben 23kya göre kıyaslama yapmıştım ama tabikide sizin dediğiniz gibi yetersiz kalacaktır muhtemelen

Yine var da 8gb ramli 13420h'lı. 13420h da 7235hsden iyi. Tekrar düşer illa düzgün bir şey acelesi yoksa arkadaşın.

Ben de gördüm ama yeni modellerde öyle sanırım
Çok anlamıyorum ama ofis için kullanılacaksa 2. el mac almak daha mantıklı olabilir sonuçta bunlar gaming adı altında satışta.

Hangi model vardı hocam

Aynen hocam haklısınız ben 23kya göre kıyaslama yapmıştım ama tabikide sizin dediğiniz gibi yetersiz kalacaktır muhtemelen
Loq modeliydi ama AMD işlemcili olanı.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,382
Üyeler
193,373
Son üye
sedatposta
Geri