UzaydaGezen
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
bildiğim bir şey var ama paylaşamam. 2 güne hallolacak inşALLAH
O yüzden sabredelim
Sen mesih misinarkadaşlar ürünlerimiz sorunsuz olarak geçip vergisiz olarak bize ulaşacaklar inşALLAH merak etmeyin. Laf olsun diye söylemiyorum emin olabilirsiniz bu durumdan. Lütfen gümrüğü arayıp işi sulandırmayın hepimize vergi çıkartmasınlar. Bir iki güne bu iş halllolacak emin olun..
Hiç güvence vermiyorsunuz gibi hocam ama hayırlısı vallabildiğim bir şey var ama paylaşamam. 2 güne hallolacak inşALLAHO yüzden sabredelim
Gümrükten belge talep edilince ya da garanti için satın alımın kanıtlanmasında fatura istiyorlar genelde, onun için sormuşlardır.Adamlardan fatura rica ettim bana böyle bir geri dönüş yaptılar çok ağır patlamış olma ihtimalimiz var mı acaba ?
Adamlar böyle sorunca ben dedim galiba adamlara gumrukten bilgi geldide bir şey oldu diye normalde direk iletirlerdiGümrükten belge talep edilince ya da garanti için satın alımın kanıtlanmasında fatura istiyorlar genelde, onun için sormuşlardır.
bilgi gelse iyi olacak, habersiz bekliyoruz. Benim 4px de pazartesi sabah gümrüğe girdi. Aynı anda girip geçenler var, benimki aynı bekliyor.Adamlar böyle sorunca ben dedim galiba adamlara gumrukten bilgi geldide bir şey oldu diye normalde direk iletirlerdi
en az telaşı siz yapın hocam, geçecektir. yunexpres ve imile olmaması yeterli. Ki onlarda zaten şuanda gönderim almıyor.bilgi gelse iyi olacak, habersiz bekliyoruz. Benim 4px de pazartesi sabah gümrüğe girdi. Aynı anda girip geçenler var, benimki aynı bekliyor.
Öbür arkadaşlarınki geçince bunun kutusu büyük olduğundan incelemede mi tutuyorlar acaba dedim. Yunexpress deposundan çekip 4px e vermişlerdi.en az telaşı siz yapın hocam, geçecektir. yunexpres ve imile olmaması yeterli. Ki onlarda zaten şuanda gönderim almıyor.
Adamlar inat etti vermiyor. İskillendirdiler iyicebilgi gelse iyi olacak, habersiz bekliyoruz. Benim 4px de pazartesi sabah gümrüğe girdi. Aynı anda girip geçenler var, benimki aynı bekliyor.
Mail yerine sitedeki chatten isteyince verirler belki.Adamlar inat etti vermiyor. İskillendirdiler iyice