❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Artık hiç gönderim yapmıyorlar. Destekten az önce yazdılar. "Your customs inspection is very strict currently and we cannot ship to Türkiye" diyorlar.
Türkiye yüzyılı 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🧿
1751970327091.webp

28 haziranda kargoya verildi benim ürün, 15 dolar ucuza aldım 2200tlye gelmiş oldu EW300 modeli, dün itibariyle gümrükten çıkış yapmış arasa verilecek bu hafta gelir heralde bana ürün. 4px ile gönderdiler ben ürünü mail atarak 11 dolar olarak göstermelerini istedim ve yaptılar.

28 haziranda kargoya verildi benim ürün, 15 dolar ucuza aldım 2200tlye gelmiş oldu EW300 modeli, dün itibariyle gümrükten çıkış yapmış arasa verilecek bu hafta gelir heralde bana ürün. 4px ile gönderdiler ben ürünü mail atarak 11 dolar olarak göstermelerini istedim ve yaptılar.
Hayırlı olsun hocam darısı bizlere diyelim başka bir şey diyemiyoruz valla artık :ROFLMAO:

vay be bizim hale bak... bir şey demiyorum artık ya, alsınlar bir taraflarına şey yapsınlar 3500tlyi. Aynı yerden ürün alıyoruz, bizimki haftalardır yatıyor. Neden? Yunexpress yazdığı için. Bizim günahımız ne allah aşkına

valla hocalar mail atıp fatura düşük göstertmeniz gerekiyordu. benimki 2iş günü durdu gümrükte, dün akşam çıkmış bu şekilde görünüyor.
1751971295150.webp

zaten düşük gönderildi hocam 22 dolar felan yazdılar da, benim ürün 19unda kargoya verildi 23ünden beri gümrükte... paşamların canı tutmak istiyor çünkü
ne almıştınız hocam

valla hocalar mail atıp fatura düşük göstertmeniz gerekiyordu. benimki 2iş günü durdu gümrükte, dün akşam çıkmış bu şekilde görünüyor. Alıntıyı görüntüle
Hocam zaten düşük gösterilmese bile bu kargo gümrükte bu kadar duramaz adamlar ya gümrük müşaviri tutarlar okkalı bir vergi geçirirler yada giderler ürünü imhaya gönderirler burada gümrük sıkıntılı şuanda onlar rehin aldı kargoyu hem sizin dediğiniz meseledede kargolarımız zaten 15 euro tarzı bir fiyat gösterildi.

valla şans işi ağzına sıçtılar herşeyin ülkede hiç bir şey düzgün değil bir ürün bile getirmek için 40 çeşit yola giriyoruz o bile işe yaramıyor sizde gümrüktekiler keyfi bekletiyor kesin.

ne almıştınız hocam
kulaklık aldım bende hocam, ufacık kutusu olan bir kulaklık. em6l. Adamların canları tutmak istiyorlar, yunexpressle kavgamı ettiler ne yaptılarsa artık bilmiyorum. zibilyon tane kargo geçiyor bizimkiler yok yani. Nasıl ulaşıcaz onu da bilmiyorum. Hani nolduğuna dair bilgiyi nasıl elde edicez ben merak ediyorum şahsen.

valla şans işi ağzına sıçtılar herşeyin ülkede hiç bir şey düzgün değil bir ürün bile getirmek için 40 çeşit yola giriyoruz o bile işe yaramıyor sizde gümrüktekiler keyfi bekletiyor kesin.
Keyifle müsait bir yerlerinde gezdirsinler hocam bir şey diyemedim artık sinir bozmaya başladı bu iş 2hafta oldu herhangi bir güncelleme yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,389
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri