siparişi yunexpress mi getiriyordu hocam? bize bir bilgilendirme sağlayabilir misin? bir sorgulama vs paylaşırsan da iyi olur.Sanırım benimki türkiye içinde kargoya verildi aras ile, arastan mesaj geldi şimdi.
siparişi yunexpress mi getiriyordu hocam? bize bir bilgilendirme sağlayabilir misin? bir sorgulama vs paylaşırsan da iyi olur.Sanırım benimki türkiye içinde kargoya verildi aras ile, arastan mesaj geldi şimdi.
evet wwe ye geçmiş sonra sanırım4px ile mi kargolanmıştı?
hala gümrükte gözüküyor hareketlerde aslında bende tam anlamadım ama arastaki kargo oradansiparişi yunexpress mi getiriyordu hocam? bize bir bilgilendirme sağlayabilir misin? bir sorgulama vs paylaşırsan da iyi olur.
Muhtemel hocam düzelene kadar bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yokEpomaker dan gelen kargolarda böyle. İmile da falan mı bir sorun var acaba
vay be iyi olmuş senin adına, bizimkilerden tık yok 23ünden beri gümrükte benim, yunexpress. Bence kargo şirketinde bir sıkıntı var gibi ama hayırlısı. Gümrük aynı gümrük değil mi sonuç olarakevet wwe ye geçmiş sonra sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hala gümrükte gözüküyor hareketlerde aslında bende tam anlamadım ama arastaki kargo oradan
Aynen hocam muhtemel bizimkilerde vergisiz geçer şuanda türkiyedeki kargo firmasıyla alakalı bir problem yaşıyorlardır. Bu sorun ne zaman çözülür işte o belli değil bakalım ne zaman çözülür artıkvay be iyi olmuş senin adına, bizimkilerden tık yok 23ünden beri gümrükte benim, yunexpress. Bence kargo şirketinde bir sıkıntı var gibi ama hayırlısı. Gümrük aynı gümrük değil mi sonuç olarak![]()
Bende aynı şekil hocam en azından 9una kadar durumu belli olsaydida universiteden memlekete gidene kadar gelseydi diye ümit ediyodum ama olmadışaka gibi ya vallahi aşırı sinir oldum. Yazın kullanayım diye aldım ürün yok hala.
bende öğretmenim, okullar kapanmadan memlekete sipariş verdim. Memlekete geldim tık yokBende aynı şekil hocam en azından 9una kadar durumu belli olsaydida universiteden memlekete gidene kadar gelseydi diye ümit ediyodum ama olmadı![]()
Hangi üni hocam. Sizinde mi bütler bitmediBende aynı şekil hocam en azından 9una kadar durumu belli olsaydida universiteden memlekete gidene kadar gelseydi diye ümit ediyodum ama olmadı![]()
Hayırlı dersler hocam saygılarbende öğretmenim, okullar kapanmadan memlekete sipariş verdim. Memlekete geldim tık yok![]()
![]()
Erciyes üniversitesi hocam yarın son bütüme girip memleketime döneceğimHangi üni hocam. Sizinde mi bütler bitmedi
Burda yunexpressin problemli olduğunu düşünmüyorum. Daha çok sorunlu sanki türkiyedeki yasalar gibime geliyor muhtemel bu kargo firmalarında gümrükten geçirebileceği maximum kargo sayısı felanda vardır onu aşınca türkiyedeki firmalarla problem yaşamışlardır sonuç olarakta bu yaşanmış gibime geliyor çünkü herkesin kargosu istisnasız yunexpress ile geldi haliyle sınırlarınıda aşmış olabilirler gibime geliyor.Yunexpressin tamamen hizmetleri sonlandırması da garip. Paketleri bir kenara atıp çekip gitmiş gibiler
Başarılar kankaHayırlı dersler hocam saygılar
Erciyes üniversitesi hocam yarın son bütüme girip memleketime döneceğim
Burda yunexpressin problemli olduğunu düşünmüyorum. Daha çok sorunlu sanki türkiyedeki yasalar gibime geliyor muhtemel bu kargo firmalarında gümrükten geçirebileceği maximum kargo sayısı felanda vardır onu aşınca türkiyedeki firmalarla problem yaşamışlardır sonuç olarakta bu yaşanmış gibime geliyor çünkü herkesin kargosu istisnasız yunexpress ile geldi haliyle sınırlarınıda aşmış olabilirler gibime geliyor.
Sağolasın hocam yarın değilmiş çarşambaymış yarında çalışcaz artıkBaşarılar kanka
Bi gümrük sınırı varsa bunu yunexpresin bilmesi lazım. Boşu boşuna tr ye uçak indirmezdi kendini de mağdur etmezdi