❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Şuanda bekleyen ürünlerimiz geçecektir herhalde değil mi?

Çeviri o şekilde yapmış orda anlatılmak istenen, gönderi hizmetlerinin ne zaman normale döneceği belli olmadığı için yapılacak resmi duyurulara bağlıdır demek diye düşünüyorum.

Sitede yukarıda kayar yazı şeklinde eklemişler
Kurtarma süresi bildirim süresine tabii olacaktır ne demek ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ben bu duyuruyu göremedim nerde gördünüz siz acaba ?
Ai böyle özetledi.
Bu metnin daha sade ve anlaşılır meali (anlamı) şu şekildedir:

Lojistik firmalarının yaptığı duyuruya göre:
Türkiye'nin gümrükle ilgili politikaları nedeniyle, normal (düzenli) hızlı teslimat hizmetleri geçici olarak durdurulmuştur. Şu anda sadece özel (ekspres) teslimat hizmeti verilmektedir.
Şu anda yolda olan (transit) paketler, her zamanki gibi gümrükten geçirilip teslim edilecektir.
Teslimatların normale dönme süresi, ayrıca bildirilecektir.
Yaşanan aksaklıklar için özür dileriz.

Kısaca: Türkiye’ye gönderilen bazı kargo türleri şu an durdurulmuş, sadece ekspres hizmet veriliyor, yoldaki kargolar ise gümrükten geçmeye devam edecek.

Şuanda bekleyen ürünlerimiz geçecektir herhalde değil mi?
öyle olmasını umuyoruz ama ürünleri aldıktan sonra faturayı düşük gösterme olayından dolayı gümrükte tek tek inceleme var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum fakat çok can sıkıcı..

Kurutuyorsunuz yemin ederim. Tarlaya dadanan çekirge sürüsü gibi. Paketiniz varsa işlemleri yapılıp gümrükten geçecekmiş fakat bundan sonra Türkiye'ye normal kargo yok, sadece ekstra ödeme yapılan kargolar gidecek.

öyle olmasını umuyoruz ama ürünleri aldıktan sonra faturayı düşük gösterme olayından dolayı gümrükte tek tek inceleme var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum fakat çok can sıkıcı..
Öyle olsaydı bence bu vakte kadar birkaç kişinin kargosu geçerdi 1haftadır o klavye alan arkadaşlarımızında dahil kimsenin kargosu geçmedi bence ayrı bir problem var

Bir arkadaş klavye konusunda shenzenden kulaklık aldığını belirtmiş hatta gümrükteyken iade ettiğini belirtmiş. Belki müşteri memnuniyetinden iade alabilirler gibime geliyor ama düşük ihtimal sanki öyle bir şey varsa benimde iade edesim var bu olay şimdi gümrük müşavirine kadar giderse ağır patlarız gibi

Bir arkadaş klavye konusunda shenzenden kulaklık aldığını belirtmiş hatta gümrükteyken iade ettiğini belirtmiş. Belki müşteri memnuniyetinden iade alabilirler gibime geliyor ama düşük ihtimal sanki öyle bir şey varsa benimde iade edesim var bu olay şimdi gümrük müşavirine kadar giderse ağır patlarız gibi
bir şey olursa haber pls

bir şey olursa haber pls
İnşallah hocam artık bir şey olsun valla baydı iyice bu konu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey olursa haber pls
Hatta dediğim gibi bir arkadaş gümrükte iade ettiğini belirtmişte kulaklığı çok inandırıcı gelmedi bana nedense ama öyle bir şey olabiliyorsa haftayada herhangi bir güncelleme alamazsak iade edebilirim gibi ben aşırı baydı bu iş çünkü

O gümrükte değilmiş herhalde, hiç hareketlenme yoktu Çin'de gözüküyordu demiş. Çin'den çıkmayan kargo için sipariş iptali yapıyorlar sanırım.

Ben forumda yunexpressle sorunları görünce direkt yazmıştım. Bana ya iptal ya da kargo ücretini ödeyin tekrar gönderelim demişlerdi. Artık 4px de yok. Şimdi 30$ kargo ücreti çok fazla.
Aynen hocam bakalım hayırlısı. Gümrükten geçerse vergisiz geçer gibime geliyor ama geçecek mi işte orası bir meçhul :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,169
Üyeler
183,395
Son üye
Doğantnn
Geri