❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

evet wwe ye geçmiş sonra sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala gümrükte gözüküyor hareketlerde aslında bende tam anlamadım ama arastaki kargo oradan
vay be iyi olmuş senin adına, bizimkilerden tık yok 23ünden beri gümrükte benim, yunexpress. Bence kargo şirketinde bir sıkıntı var gibi ama hayırlısı. Gümrük aynı gümrük değil mi sonuç olarak :D

vay be iyi olmuş senin adına, bizimkilerden tık yok 23ünden beri gümrükte benim, yunexpress. Bence kargo şirketinde bir sıkıntı var gibi ama hayırlısı. Gümrük aynı gümrük değil mi sonuç olarak :D
Aynen hocam muhtemel bizimkilerde vergisiz geçer şuanda türkiyedeki kargo firmasıyla alakalı bir problem yaşıyorlardır. Bu sorun ne zaman çözülür işte o belli değil bakalım ne zaman çözülür artık

şaka gibi ya vallahi aşırı sinir oldum. Yazın kullanayım diye aldım ürün yok hala.

bende öğretmenim, okullar kapanmadan memlekete sipariş verdim. Memlekete geldim tık yok :D :D
Hayırlı dersler hocam saygılar :)

Hangi üni hocam. Sizinde mi bütler bitmedi
Erciyes üniversitesi hocam yarın son bütüme girip memleketime döneceğim

Yunexpressin tamamen hizmetleri sonlandırması da garip. Paketleri bir kenara atıp çekip gitmiş gibiler
Burda yunexpressin problemli olduğunu düşünmüyorum. Daha çok sorunlu sanki türkiyedeki yasalar gibime geliyor muhtemel bu kargo firmalarında gümrükten geçirebileceği maximum kargo sayısı felanda vardır onu aşınca türkiyedeki firmalarla problem yaşamışlardır sonuç olarakta bu yaşanmış gibime geliyor çünkü herkesin kargosu istisnasız yunexpress ile geldi haliyle sınırlarınıda aşmış olabilirler gibime geliyor.

Hayırlı dersler hocam saygılar :)

Erciyes üniversitesi hocam yarın son bütüme girip memleketime döneceğim

Burda yunexpressin problemli olduğunu düşünmüyorum. Daha çok sorunlu sanki türkiyedeki yasalar gibime geliyor muhtemel bu kargo firmalarında gümrükten geçirebileceği maximum kargo sayısı felanda vardır onu aşınca türkiyedeki firmalarla problem yaşamışlardır sonuç olarakta bu yaşanmış gibime geliyor çünkü herkesin kargosu istisnasız yunexpress ile geldi haliyle sınırlarınıda aşmış olabilirler gibime geliyor.
Başarılar kanka

Bi gümrük sınırı varsa bunu yunexpresin bilmesi lazım. Boşu boşuna tr ye uçak indirmezdi kendini de mağdur etmezdi

Başarılar kanka

Bi gümrük sınırı varsa bunu yunexpresin bilmesi lazım. Boşu boşuna tr ye uçak indirmezdi kendini de mağdur etmezdi
Sağolasın hocam yarın değilmiş çarşambaymış yarında çalışcaz artık :D

Valla bilmiyorum hocam bende varsayım yapıyorum sadece. Tam doğru bilgiye kimse ulaşamadı daha yunexpressle felan bir arkadaşımız konuştu sadece bekleyin çözülecek diye geri dönüt aldık maalesef ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri