❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Benim kargom çinden çıkamadan geri döndü ürün başı 10'ar dolar vergi istediler önden. Ödedim ama şimdi de kargoyu yükseltmeniz gerekiyor 20 dolar karşılığında diyorlar. Bide üstüne türkiyede gümrük ödemesi çıkarsa ne yapacağımı bilmiyorum.

Benim kargom çinden çıkamadan geri döndü ürün başı 10'ar dolar vergi istediler önden. Ödedim ama şimdi de kargoyu yükseltmeniz gerekiyor 20 dolar karşılığında diyorlar. Bide üstüne türkiyede gümrük ödemesi çıkarsa ne yapacağımı bilmiyorum.
10 doları 4px için istiyorlardı geçen hafta başında, şimdi sadece fast shipping ile yolluyorlar o da 30 dolar. Ondan önceki hafta 4px için de para istemiyorlardı, şimdi durmadan masraf çıkartıyorlar.

Beyler yanwen ya da 4px'de gümrük sorunu oluyor mu peki? Bunlar ile göndermelerini isteyeceğim yoksa iptal ettireceğim.

4px ile gelen ve wwe verilen kargom gümrükten geçmiş ve aras kargoda şuan.

4px ile gelen ve wwe verilen kargom gümrükten geçmiş ve aras kargoda şuan.
ne güzel bizimkiler nerde acaba... yunexpress bunların parasını mı vermedi naptı, bizden sonra alınmasına rağmen adamların kargoda bizimkiler yatıyor gümrükte 3 hafta olacak...

ne güzel bizimkiler nerde acaba... yunexpress bunların parasını mı vermedi naptı, bizden sonra alınmasına rağmen adamların kargoda bizimkiler yatıyor gümrükte 3 hafta olacak...
Hocam siz EPOMAKERdan dolayı sıkıntı çekiyorsunuz, çok sipariş oldu ve mail ile full aynı fiyatı gösterdiler, gümrüktekiler de çaktılar büyük ihtimalle

Hocam siz EPOMAKERdan dolayı sıkıntı çekiyorsunuz, çok sipariş oldu ve mail ile full aynı fiyatı gösterdiler, gümrüktekiler de çaktılar büyük ihtimalle
Kanka bilmiyom ya 16 haziranda sipariş verdim 19unda kargoya verildi 23ünden beri gümrükte, nasıl bir eziyet anlamadım. Yani baksınlar geçirsinler neyi bekliyorlar

Her şeyi geçtim en azından ne zaman çıkacağını bilsek bu kadar stres olmazdık en azından o da belli değil bakalım nolcak artık

sizin kargoya verildi mi?
Bizimkiler kargoya verileli çok oldu hocam şuanda gümrükte kargoları rehin tutuyorlar. Benimki haziranın 21inde kargoya verilmiş 25inde türkiye gümrüğüne gelmiş 27sindede alert oldu zaten

Bizimkiler kargoya verileli çok oldu hocam şuanda gümrükte kargoları rehin tutuyorlar. Benimki haziranın 21inde kargoya verilmiş 25inde türkiye gümrüğüne gelmiş 27sindede alert oldu zaten
benimki kargoya dahi verilmedi iptal mi etsem acaba

benimki kargoya dahi verilmedi iptal mi etsem acaba
yanwen veya 4px ile veriliyorsa muhtemel vergisiz şekilde rahat geçer bizimkiler yunexpress ile geldiği için bu problemler çıktı. İçiniz rahat etmiyorsa iptalde edebilirsiniz belki vergide çıkabilir kimse bilmiyor valla bu son olan şeylerden sonra herkesin dengesi şaştı

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Geri