Plus ekliyse sepete once plusı al sonra ürünü almayı denenasıl 9 taksit aldın bende taksit gözükmüyor
Plus ekliyse sepete once plusı al sonra ürünü almayı denenasıl 9 taksit aldın bende taksit gözükmüyor
Çok bir fikrim yok hp victusda bakabilirsinCasper firmasının hiçbir ürününü sevmem ama fiyatı çok cazip geldi kararsız kaldım yahu![]()
Abartma la bu fiyata daha iyisi yok şuanalmayin aldirmayin yazik paraniza gercekten
abartmami :d al elinde kalsinAbartma la bu fiyata daha iyisi yok şuan
Aldım zaten hocam.Bu paraya elimde kalırsa da kalsın önemli değilabartmami :d al elinde kalsin
hangi modeli aldin atsana biAldım zaten hocam.Bu paraya elimde kalırsa da kalsın önemli değil![]()
Bunu aldım hocam https://www.trendyol.com/casper/exc...s-gaming-laptop-g870-1362-df60x-c-p-941285252hangi modeli aldin atsana bi
yani tabii özelliklee efsane ama g770 kasasından çok çektim inşallah sorun çıkarmaz hayırlı olsun güle güle kullan hocam
Qnb Trendyol Kredi kartı alırsan ona 9 taksit yapılıyor.nasıl 9 taksit aldın bende taksit gözükmüyor
Ben denedim çıkarmayı da red yedim,herkese çıkmıyor galiba.Qnb Trendyol Kredi kartı alırsan ona 9 taksit yapılıyor.
g770 bir tık daha sıkıntılı kasaydı sanırım ama tabi casper sonuçta belli bir kalitede bunu bilerek aldım.Fiyatına göre yine iyi yani 2-3 sene götürsün beni yeter.Sağ olun bu arada hocam.yani tabii özelliklee efsane ama g770 kasasından çok çektim inşallah sorun çıkarmaz hayırlı olsun güle güle kullan hocam
Casper firmasını pek sevmem ve bu modelin videolarını izledim ve gerçekten beğendim...Ben denedim çıkarmayı da red yedim,herkese çıkmıyor galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g770 bir tık daha sıkıntılı kasaydı sanırım ama tabi casper sonuçta belli bir kalitede bunu bilerek aldım.Fiyatına göre yine iyi yani 2-3 sene götürsün beni yeter.Sağ olun bu arada hocam.