🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

3-)nays uygulaması aç oradan banka kartından tl yükleme bul oraya her seferinde istanbulkart bilgilerin girerek(kart kaydetme yükleme yaparken hata alırsın), nays hesabına para geri aktar. istanbulkart uygulamasında dijital hesabının; istanbulkartında kaç tl varsa onu komple atabilirsin.

edit: hallettim sağolasın.

Son düzenleme:
kart kaydedip onda mı hata alıyordun :)
yok aktarmaya izin vermiyordu da bakiyeyi, sürekli limit hatası veriyordu. Sanırsam çok hızlı aktarımlar yaptığımdan engelliyor. Şimdi hem istanbulkart kısmı aylık limite takılmış diyor hem de bakiyeyi nays'a aktarmaya hata veriyor. Bir miktar yapabildim tüm adımları ama.

Bu istanbulkart'taki bakiye parasını başka atabileceğimiz yer yok herhalde demi? Normal sanal kart hesabı gibi kullanıyoruz herhalde.

yok aktarmaya izin vermiyordu da bakiyeyi, sürekli limit hatası veriyordu. Sanırsam çok hızlı aktarımlar yaptığımdan engelliyor. Şimdi hem istanbulkart kısmı aylık limite takılmış diyor hem de bakiyeyi nays'a aktarmaya hata veriyor. Bir miktar yapabildim tüm adımları ama.

Bu istanbulkart'taki bakiye parasını başka atabileceğimiz yer yok herhalde demi? Normal sanal kart hesabı gibi kullanıyoruz herhalde.
aklıma vodafonepay geliyor fakat onda para atmden çekmek durumunda kalırsın veya harcamak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parolapara da bak bi

N11 de kullanılıyor mu

ilk aşamalar da getirfinans ile istanbulkart onaylı hesap açın. sanal kartlar oluşuyor.

1-) getirfinans iban hesabına 5070tl yolla veya her işlem için 507tl bulundur. hesabında kesinlikle para olmalı

2-) istanbulkarttan tl yükle bul oradan getirfinans sanal kart bilgilerini gir ve 500tl ödeme seç(her işlemde maks. 500tl yüklenebiliyor :(, ödeme ekranında şifre gir ve bakiye hesabına yüklenir.

3-)nays uygulaması aç oradan banka kartından tl yükleme bul oraya her seferinde istanbulkart bilgilerin girerek(kart kaydetme yükleme yaparken hata alırsın), nays hesabına para geri aktar. istanbulkart uygulamasında dijital hesabının; istanbulkartında kaç tl varsa onu komple atabilirsin.

(nays kullanmamızın amacı, komisyon ücreti vermemek, nays yoksa istanbulkarttan da eft geçersin ama komisyon alıyordur. bakmadım)

4-) nays hesabına attığın paralar geri, kullandığın bankana eft geçersin. nays hiçbir şekilde komisyon ücreti almıyor.
istanbulkart her 500tl yüklemene 7tl kesinti yapıyor. totalde 10 defa yükleme olacağı için 70tl kaybın oluyor. karşılığında 1000tl getir para alıyorsun.

not: sürekli 500tl istanbul kart atıp durmanı önermem, her 2 işleme ben 5dk bekleyerek yaptım. hesap kısıtı, ban vb olur diye.
gerçekten teşekkürler yaptım bende

kampanyanın son tarihi ne zaman bilgisi olan var mı

Nays ile otomatiğe bağladım en fazla 10dk sürdü yapması teşekkür ederim konu sahibine

İstanbulkart uygulaması kadar lanet bir şey yok. Onaylı hesaba geçmeye çalışıyorum hep hata veriyor. En az 5 defa denedim.

600tl yi 15dk da döndüre döndüre yaptım konu sahibine teşekkürler.

Hocam 153'ü direkt arayınca şehrimdeki belediyeye bağlanıyor, İstanbul'a bağlanmıyor 😅 alakası yoktur yüksek ihtimal ama yarın mesai saatleri içerisinde deneyeceğim
hocam 153'ü değil 0 212 153 00 00'ı arayacaksınız. oradan da canlı desteğe bağlanmadan sözlü robot ile yeni cihazı eşleyebiliyorsunuz.

Hocam ben de 1000 TL getirpara yaptım çok teşekkürler. Önceki akbank konunuzdan da yararlanmıştım forumdaki insanlara büyük katkınız var.

getirparayı getir dışında kullanmayı da bulun bea bir kulaklık yapıştıralım

Geri