Ryzen 7 7800X3D aylık 1700tl taksit alınır mı?

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,063
9 taksit peşin fiyatına alınır mı?

Mesela tlou part 2 de 2k da imzamdaki sistem ile 80 fps alıyorsam bu işlemci ile kaç alırım? 120 olur mu

24178.webp

Son düzenleme:
1k fazla verip 9 taksit alabiliyorsun bütçeni bu şekilde rahatlatıcaksa alabilirsin ama param değerli dersen 13k ya falan düşebiliyor 3 taksitle o sekılde alabilirsin

1k fazla verip 9 taksit alabiliyorsun bütçeni bu şekilde rahatlatıcaksa alabilirsin ama param değerli dersen 13k ya falan düşebiliyor 3 taksitle o sekılde alabilirsin
1k çok değil hocam. Aylık taksit ve enflasyonu düşününce aylık 1.7k iyi geldi. İmzam da sistemim yazıyor. Oyunlarda 40fps falan fark yaratır mı hikayeli oyunlar the last of us part 2 remake gibi

Oyunları 2k ultra oynuyorum

Hayır FPS kazancı sağlamaz, eğer varsa droplara iyi gelir. Ayrıca imzadaki sistem gayet dengeli gereksiz masraf olur.

Hayır FPS kazancı sağlamaz, eğer varsa droplara iyi gelir. Ayrıca imzadaki sistem gayet dengeli gereksiz masraf olur.
YouTube dan videolara baktım fps kazancı oluyor anlamadım

Uygunsuz Dil
YouTube dan videolara baktım fps kazancı oluyor anlamadım
sen bu tech guy denen dallamayi dinleme, kendisinin bir şey bildiği yok. gpu kullanimi yüksekse sorun yoktur sanıyor fakat x3d cpularin asıl fps arttirma sebebini bilmiyor. oyunlarda önemli bilgileri direkt işlemci ön bellegine depolayip ram veya diğer bileşenler ile haberlesmesine gerek olmadan direkt okumasiyla muazzam fps artışı alıyorsun, her türlü fpsin artar. bu kadar ucuza bulmuşken ve aylık 1700 tl seni zorlamayacaksa çok net alınır 7800x3d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun gibi cahil çocuklar gibip googleya darboğaz hesaplama falan yazıp yalan yanlış sitelerde gördüklerini söylüyorlar 😂😂 9800x3d ile 4060 darboğaz yapar mi diye soran bile gördüm, güldürmeyin allah aşkına

sen bu tech guy denen dallamayi dinleme, kendisinin bir şey bildiği yok. gpu kullanimi yüksekse sorun yoktur sanıyor fakat x3d cpularin asıl fps arttirma sebebini bilmiyor. oyunlarda önemli bilgileri direkt işlemci ön bellegine depolayip ram veya diğer bileşenler ile haberlesmesine gerek olmadan direkt okumasiyla muazzam fps artışı alıyorsun, her türlü fpsin artar. bu kadar ucuza bulmuşken ve aylık 1700 tl seni zorlamayacaksa çok net alınır 7800x3d
Sen önce o ağzını topla gram bilgin yok konuşuyorsun. Ekran kartı %100 çalışınca ekstra kareyi çizip ekrana babaannen mi yolluyor? Ne kadar cahil işe yaramaz adam var hepsi buraya toplanmış gerçekten acayip.

9 taksit peşin fiyatına alınır mı?

Mesela tlou part 2 de 2k da imzamdaki sistem ile 80 fps alıyorsam bu işlemci ile kaç alırım? 120 olur mu

Alıntıyı görüntüle
Alttaki arkadas ne diyor anlamadim ama kendimden ornek veriyim i7 14700kfden 9800x3d ye gectim fps baya bir artti 1080p ve 2 k da 4 k da cok artmasa bile kullanimlsr ikisindedd%100 du

Geri