Yardım En İyi 9070 XT / 5070 Ti Modelleri Nedir?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,074
Soğutma ve sorun yaşatmayacak şekilde bunların bir listesi var mıdır? Yakın fiyatlı sistemlerde ona göre seçim yapacam
Mesela 9070 xt sapphire pulse mu daha iyidir asus prime mı genelde bunlar çok var

kullanici deneyimi aktarmak için söylüyorum, asus tuf 5070ti oc modelini kullanıyorum. oyun oynamiyorken zaten fanları döndürmüyor, oyununa görede sıcaklıkları şu şekil;
-hafif oyunlarda: rematch, cs2, lol vb. fanlar 700 rpmde dönüyor ve 55 derecelerde seyrediyor
-gpuyu somuren oyunlarda: cyberpunk, quake 2 rtx, gta v enhanced 1100-1300 rpmde fanlari döndürerek 55-60 derece arasina tutuyor kendini.

normalde fabrika overclocklu, 2850 mhz civarında çalışıyor kart. msi afterburner ile +350 core clock +2000 memory clock arttırıp kullanıyorum, 3225mhz core clock, 16000mhzde memory clocka çıkıyor bu sayede. power limite ellemedim %100 de duruyor.

diğer 5070ti modellerine nazaran çok daha pahalı ama parasini hak ettiğini düşünüyorum, çok memnunum

aorus 9070xt kullanıyorum kart AAA oyunlarda 55-60 derecede olsa da çok sesli çalışıyor 9070xtlerin vrami çok sıcak çalıştığı için şu an alacak olsam 5070ti alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nitro plus tercih ederdim ben alacak olsam

Soğutma ve sorun yaşatmayacak şekilde bunların bir listesi var mıdır? Yakın fiyatlı sistemlerde ona göre seçim yapacam
Mesela 9070 xt sapphire pulse mu daha iyidir asus prime mı genelde bunlar çok var
en iyisi 9070xt de red devil üstü yok

5070ti da ise f/p olarak üst kalite gamerock güzel

en iyisi 9070xt de red devil üstü yok

5070ti da ise f/p olarak üst kalite gamerock güzel
pulse mu daha iyidir asus prime mı genelde onları çok görüyorum. İncehesapta da genelde reaper var

pulse mu daha iyidir asus prime mı genelde onları çok görüyorum. İncehesapta da genelde reaper var
bu dediginiz modeller giriş modeller ama bu giriş modeller içinde asus prime daha iyi giriş seviye için

• Beğen
bu dediginiz modeller giriş modeller ama bu giriş modeller içinde asus prime daha iyi giriş seviye için
Giriş model ama yine soğutmaları iyi sanırım
Pickpocket hocamda pulse varmış 60 derece üstü görmemiş

Giriş model ama yine soğutmaları iyi sanırım
Pickpocket hocamda pulse varmış 60 derece üstü görmemiş
sadece asus un sogutması daha iyi digerleri giriş seviye sogutma oalrak asus giriş orta arasında ne giriş diyebiliriz ne orta

cuma günü incehesap gaming gecesine saglam bir model düşerse kelepire çekerisinz bu arada

• Beğen
Hocam bu seviyedeki kartlar için aşina olunan standartlar var 2 Fanli kart yok mesela Sen Pulse de alsan ROG da alsan %3 o.c disinda isi olarak inanilmaz fark yaratmayacak pulse 70 derecede oynatiyorsa rog 55 de oynatacak ki 70 bile yuksek bir sicaklik değil. O yüzden hem butcene hemde Estetiğine oncelik vererek tercihini yap. Surekli kart degistiren biriysen butcede minik oynayarak piyasasi olan( Asus Msi) kartlari da tercih edebilirsin Sadece tek tavsiyem Gigabyte Gaming OC modelini alma Termal Pad sorunu var

• Beğen
aorus 9070xt kullanıyorum kart AAA oyunlarda 55-60 derecede olsa da çok sesli çalışıyor 9070xtlerin vrami çok sıcak çalıştığı için şu an alacak olsam 5070ti alırım
Bu biraz üzdü hocam ya, hali hazırda almayı düşünüyordum aslında 😓

• Beğen
sadece asus un sogutması daha iyi digerleri giriş seviye sogutma oalrak asus giriş orta arasında ne giriş diyebiliriz ne orta

cuma günü incehesap gaming gecesine saglam bir model düşerse kelepire çekerisinz bu arada
Sistem alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,449
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri