❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

hocam böyle olay var. Mesela lenovo sanırım sarj aleti güçsüz kalıyor servise iletiyorlar servis bir üst değerdeki sarj aletini gönderiyor. Bunun bir ismi var "laptop battery drain " sanırım
dediğinizi anladım hocam bende duydum ama bilerek yapılan bir şey olmadığını düşünüyorum 140w olan bir sisteme daha düşük adaptör yollamazlar heralde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 taksitle nasil aldin en fazla 3 var
hocam 5 k ekleniyor. öyle aldım.

bu işlemci i5 12450HX ten bir tık kötü sanırım bilen var mı?

Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Eğer ziraat kredi kartıyla alacaksanız bankkart uygulamasından beyaz eşya kampanyasına katılın 4060lı olanı aldım ve 1000tl bankkart lira geldi.
Kampanya sadece pos larda geçiyor e ticarette geçmiyor.

Kampanya sadece pos larda geçiyor e ticarette geçmiyor.
Elektronik ve Beyaz Esya kampanyamizdan 1000.00 TL Bankkart Lira kazandiniz. Bankkart Liranizi Bankkart Lira ile Ode ozelligiyle kullanabilirsiniz. B001

Ss alamıyorum ama bankkart uygulamasında Elektronik ve Beyaz Eşya Alışverişlerinize 1000 TL BankkartLira başlıklı kampanyasında 30k üzeri alışverişe 1k bankkartlira verdiği yazıyor https://www.bankkart.com.tr/kampany...-esya-alisverislerinize-1000-tl-bankkart-lira

Ekler

• Screenshot_20250710_003751_Messages.webp
    Screenshot_20250710_003751_Messages.webp
    24.1 KB · Hit: 26
Isınma ve fan sesinden nefret ettiğim için masaüstü bekliyorum ama 4-5 aydır bir kez beklediğim markalara sahip kampanya geldi onu da 5 dakikada toz ettiler. Şu an fazlasıyla kafam karıştı, cidden stok bitse de alamasak 😅

Isınma ve fan sesinden nefret ettiğim için masaüstü bekliyorum ama 4-5 aydır bir kez beklediğim markalara sahip kampanya geldi onu da 5 dakikada toz ettiler. Şu an fazlasıyla kafam karıştı, cidden stok bitse de alamasak 😅
Geçen gün hb'de aynısı 35kydı alırken fiyatı 40kya çıktığı için sinirlenmiştim. Bunu da almamak için 1 saat direndim ama pes ettim :/

Bedava beleş.

4050 versiyonu da gayet iyi fiyatta:

Rtx 3050 ti ve 7 5800hx islemcili hp pavilion gaming DDR 4 laptopum var yukseltmek icin Alınır mı?. Vram 4 gb ve oyun oynayamiorun resmen ve DDR 4.
Onu satsam ve bunu yukseltsem mantiklimi

Geçen gün hb'de aynısı 35kydı alırken fiyatı 40kya çıktığı için sinirlenmiştim. Bunu da almamak için 1 saat direndim ama pes ettim :/
bende masaüstü istiyorum ama en son ortaokulda kullandığım için bi kere alıştık laptoba

stok bitti

Geri