Sanirim son kalani ben aldim 1 dkka once
15k ya kasa al daha iyi.![]()
HP Pavilion Gaming 15-ec2041nt (4H0W2EA) Notebook
HP Pavilion Gaming 15-ec2041nt (4H0W2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Beyler suanki laptopum bu. Vram 4gb oyun bile duzgun oynatamior. Bunu 17kya satsam diyelim 4060 liyi 32000 TL'ye aldim aradaki 15k farka degermi? Syanki bu laptopun fihati asiri makulmu? Geri iptal etsem mantiksiz olurmu?
15k ya kasa al daha iyi.
hocam kasa olarak ne alcak bi de monitör alması lazım15k ya kasa al daha iyi.
Aldığın laptop iyi, bütçeni sarsmayacaksa ve laptop kullanacaksan alınmış alınmıştır iptal etme bence.![]()
HP Pavilion Gaming 15-ec2041nt (4H0W2EA) Notebook
HP Pavilion Gaming 15-ec2041nt (4H0W2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Beyler suanki laptopum bu. Vram 4gb oyun bile duzgun oynatamior. Bunu 17kya satsam diyelim 4060 liyi 32000 TL'ye aldim aradaki 15k farka degermi? Syanki bu laptopun fihati asiri makulmu? Geri iptal etsem mantiksiz olurmu?
4060 sistem monitorle 20 ye bulur. En kötü 2 ci el arc a750 sistem 12 13 satan var. Beklenti büyük değilse dizilir sistemhocam kasa olarak ne alcak bi de monitör alması lazım
Aldığın laptop iyi, bütçeni sarsmayacaksa ve laptop kullanacaksan alınmış alınmıştır iptal etme bence.
Elindeki laptopu kaça satarsın o önemli.
4060'lı şu anda sepete eklenebiliyor.yav tam herşeyi hazırladım alacaktım stok bitmiş. 4050 olanı mı alsam acaba
Tamam 75 watt alınmazmışAcer Nitro V 15 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro V 15 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar telden zor oluyor, ekran kartı watt değerini bulamadım , biriniz yardımcı olsanızsanki bunun fiyatı da iyi i9 işlemcili
13620h li 4060 modeli var bunun. Ses kalitesi dışında malzeme ekran kartı watt panel düşük kalitede. V serisine bu paralar verilmez. Bu işlemci de baya ısınan işlemci. Cihaz yeterince iyi soğutmuyor. Kötü değil ama bu işlemciyi sogutucani düşünmüyorumAcer Nitro V 15 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro V 15 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar telden zor oluyor, ekran kartı watt değerini bulamadım , biriniz yardımcı olsanızsanki bunun fiyatı da iyi i9 işlemcili