❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

bu arada igpu yokmuş heralde sadece 4060 ı kullanacağız heralde.

Sanirim son kalani ben aldim 1 dkka once

Beyler suanki laptopum bu. Vram 4gb oyun bile duzgun oynatamior. Bunu 17kya satsam diyelim 4060 liyi 32000 TL'ye aldim aradaki 15k farka degermi? Syanki bu laptopun fihati asiri makulmu? Geri iptal etsem mantiksiz olurmu?

Beyler suanki laptopum bu. Vram 4gb oyun bile duzgun oynatamior. Bunu 17kya satsam diyelim 4060 liyi 32000 TL'ye aldim aradaki 15k farka degermi? Syanki bu laptopun fihati asiri makulmu? Geri iptal etsem mantiksiz olurmu?
15k ya kasa al daha iyi.

Ekler

• 1000044127.webp
    1000044127.webp
    2 MB · Hit: 72

Aldığın laptop iyi, bütçeni sarsmayacaksa ve laptop kullanacaksan alınmış alınmıştır iptal etme bence.

Elindeki laptopu kaça satarsın o önemli.

Aldığın laptop iyi, bütçeni sarsmayacaksa ve laptop kullanacaksan alınmış alınmıştır iptal etme bence.

Elindeki laptopu kaça satarsın o önemli.

Butcemde sorun yok. Ddr5 4060 yykseltmesi icin en uygun olasi indirim bu herhalde. Sistem dizemem simdi 70 k yi bulur. 18 19 arasina satmayi dusunuom o laptoph ama sans isi biraz. Bu 4060 linin fiyati gercekten iyi mi? onu bilmek istiyorum.

yav tam herşeyi hazırladım alacaktım stok bitmiş. 4050 olanı mı alsam acaba

Arkadaşlar telden zor oluyor, ekran kartı watt değerini bulamadım , biriniz yardımcı olsanız 😀 sanki bunun fiyatı da iyi i9 işlemcili
13620h li 4060 modeli var bunun. Ses kalitesi dışında malzeme ekran kartı watt panel düşük kalitede. V serisine bu paralar verilmez. Bu işlemci de baya ısınan işlemci. Cihaz yeterince iyi soğutmuyor. Kötü değil ama bu işlemciyi sogutucani düşünmüyorum

Geri